הסדנאות

כולנו אוהבים אוכל טעים, טריא ובריא, כמעט כולנו מחפשים קיצורי דרך ופטנטים לבישול קל מהיר ובריא

עדי כהן סימן טוב, בלוגרית אוכל, מתכונאית ומומחית לבישול טבעוני מודרני, מנחה סדנאות בישול בריא במגוון נושאים.

בסדנאות נלמד טריקים ושיטות לבישול מהיר, קל ובריא ונכין יחד מנות בריאות וטעימות

עדי מעניקה חשיבות לשימוש בחומרי גלם טריים מן הצומח ונותנת כבוד למזונות המגיעים מן האדמה: ירקות, קטניות

דגנים ועשבי תבלין.

ויוה איטליה! באו למסע קולינרי באיטליה, נכין יחד פיצות, פוקצ’ות, קלצונה, רביולי תוצרת בית וקינוח מפנק

ובאו ללמוד להכין אוכל רחוב בריא, מזין וטעים בטירוף שתיהנו להכין בבית ולאכול בלי נקיפות מצפון ועם המון טעם.

בואו להריח ולטעום את אסיה עם מגוון מנות ממטבחי הודו, ויאטנם ותאילנד : אלו גובי הודי, דאל עדשים, סלט אטריות זכוכית, קארי תאילנדי ועוד

נכין יחד מגוון מנות טעימות ממש כמו אצל סבתא, תוך שימוש בחומרי גלם טריים מהצומח: קטניות, דגנים, ירקות, עשבי תבלין טריים ועוד.

3
שמעתם שטופו הוא חומר גלם מעולה אבל לא ממש יודעים איך להשתמש בו?  אני מתה על טופו, זה חומר גלם מצויין ואפשר להשתמש בו לאינסוף מנות.
מוזמנים לסדנת בישול עונתית עם מבחר מנות טעימות ובריאות עם טופו.

החלטתם להתחיל לבשל קצת יותר בריא? רוצים להפחית את השימוש בסוכר וגלוטן בתפריט? הצטרפו לסדנת בישול עונתית עם מבחר מנות טעימות ובריאות ללא גלוטן או סוכר.

קינוח שווה ומרשים שהוא גם טבעוני – פרווה יכול להיות אתגר לא פשוט,
בסדנא נכין יחד מגון קינוחים מרשימים וקלים להכנה שתוכלו להכין ולהגיש לשולחן החג.
בסיום תצאו עם מגש קינוחים שווים שהכנתם
cof

סדנא מיוחדת להורים וילדים במסגרתה נלמד להכין יחד כריכים בריאים וטעימים לבית הספר, לפיקניק ולמשרד מחומרי גלם בריאים.

קציצות ולביבות הן אחד האתגרים של בישול טבעוני. ברגע שהבנו את הבסיס הכל הופך קל ומגוון יותר ואפשר להכין מגוון של קציצות ולביבות בסגנונות שונים לארוחות מגוונות ועשירות.

הצטרפו אלינו לסדנא בה נכין קציצות ולביבות במגוון סוגים.

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.