לביבות בטטה קינואה משגעות ללא גלוטן

שעון

30 דקות הכנה + 30 דקות אפיה

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

קבלו מתכון נהדר ללביבות בטטה קינואה, רכות ומתקתקות שיכולות להתאים לילדים או למבוגרים, הן נהדרות לטיול, לעבודה ולכל ארוחה, אפשר לשחק עם התיבול ולגוון. ומי שפחות מקפיד יכול גם לטגן אותן.
לפני כמה חודשים פגשתי את מירב יצחקי מ Veggiez ממש במקרה, נפגשנו בארוע בלוגריות וגילינו ששתינו מבשלות וכותבות על אוכל טבעוני ושאנחנו ממש שכנות, מפה לשם נפגשנו להכנה וצילומים של קינוח שהפכו מהר מאד להכנה של 5 קינוחים בוריאציות שונות (מה אומר לכם, כשמדובר באוכל אני ספונטנית, וכמה שיותר – יותר טוב).
יצא כל כך טעים ומוצלח שקבענו להיפגש שוב והפעם הכנו יחד את לביבות הבטטה קינואה האלו, שהן שידרוג של מתכון ותיק שלי.

רוצים לראות את הסרטון בו אנחנו מדגימות בדיוק איך להכין אותן?

לחצו כאן

 

הטיפ של עדי

* כשאני מכינה קציצות או לביבות, אני תמיד מטגנת קציצה אחת לפני. מצננת מעט וטועמת, כך אני יכולה לבדוק שהקציצה יציבה ולא מתפרקת ושכל הטעמים בדיוק כפי שרציתי. הרבה פעמים אחרי הטיגון הראשון אני מוסיפה מלח או קמח ואז ממשיכה לטגן או לאפות את שאר התערובת.

כך אני יכולה להיות בטוחה שהן יצאו מושלמות.

* אם אתם אופים את הקציצות, שימו לב לשמן אותן ולאפות רק עד שמתייצבות אחרת הן מתייבשות.

* אפשר להחליף את הכוסברה בכל עשב תבלין אחר או בכלל לוותר, למרות שהשילוב של בטטה, כוסברה וצ’ילי ממש מעולה

* אם אתם, או הילדים פחות אוהבים חריף אפשר לוותר על רוטב הצ’ילי.

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); });
גלילה לראש העמוד