מקושקשת טופו מדהימה

שעון

5 דקות הכנה + 5 דקות בישול

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

אזור זה זמין באופן בלעדי למשתתפי תכנית הליווי מרחוק שלי, שנהנים מגישה מלאה לכתבות, מאמרים ומתכונים יחודיים. למידע על תכנית הליווי מרחוק לחצו כאן
מנת חלבון טעימה ומלאה לארוחת בוקר או ערב נהדרת, הטופו מספק חלבון ומשביע מאד.

המצרכים:

1 חבילה (300 גר’) טופו משי (באריזת קרטון – לא משנה איזה צבע)

1 חבילה (300 גר’) טופו קשה

2 כפות קמח חומוס

½ כפית א.אפיה

½ כפית מלח

פחות מ 1/4 כפית כורכום

 

תוספות

5-6 פטריות פרוסות

1 בצל סגול פרוס דק

פטרוזיליה/בצל ירוק קצוצים

 

אופן ההכנה:

מטגנים קלות בצל ופיטריות ומעבירים לקערה.

מרסקים במעבד מזון (אפשר גם בלנדר מוט) טופו משי עם קמח החומוס, אבקת האפיה והתבלינים.

מעבירים לקערה.

מגררים במגררת עבה את הטופו הקשה ומוסיפים לקערה עם בלילת הטופו הרך.  מערבבים בעדינות.

 

משמנים מחבת חמה ושופכים את הבלילה, מטגנים מס’ דקות על להבה גבוהה, עד שפירורי הטופו מתייבשים ומשחימים מעט.

מוסיפים את הבצל והפטריות המטוגנים, מקשטים בעשבי תיבול ומגישים מיד.

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); });
גלילה לראש העמוד