מרק חרירה טבעוני

שעון

30 דקות הכנה + שעה בישול

 

חומרים ל- 6 מנות:

2 בצל, קצוצים דק

2 גזר, קצוץ דק

1 ראש שומר פרוס לרצועות דקות

3  גבעולי סלרי, קצוצים דק כולל העלים הצעירים

1/4 רבע כרוב קטן לבן חתוך לרצועות דקות

3 עגבניות, מרוסקות או קצוצות דק

2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

¼ כוס מיץ לימון, סחוט טרי

1/2 צרור פטרוזיליה

1/2צרור כוסברה

¼ כוס שמן זית

1/2  כוס עדשים

1/2 כוס שעועית לבנה, מבושלת

1/2  כוס חומוס מבושל

¼ כוס פריקי/חיטה/כוסמת

2  כפיות כורכום

1 כפית כמון

2 כפיות חוואיג'

מלח + פלפל שחור, לפי הטעם

3  ליטר מים


להגשה:

פטרוזיליה קצוצה/ קרוטונים/ פרוסות לחם שחור/ אטריות דקות

מבשלים יחד את כל המצרכים מלבד עשבי התיבול כ 40 דקות, טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים את עשבי היבול לעוד 5 דקות בישול. ומגישים.

להגשה מזלפים טיפה שמן זית מלמעלה ומקשטים בפטרוזיליה או כוסברה לפי מה שאוהבים.

מגישים עם פרוסת לחם שחור, אטריות דקות או קרוטונים ביתיים

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן