מרק מוליגוטני

שעון

40 דקות

ללא גלוטן

מרק קרמי מדהים, עדין ומלטף באחת הגרסאות הרבות שיש בהודו

מרק מוליגוטני

1 כפית כורכום

1/2 כפית זרעי כוסברה

1/2 כפית זרעי כמון

1/2 כפית זרעי חרדל

1 כפית גאראם מסלה (אפשר יותר)

2-3 שיני שום קצוצות

חתיכת שורש ג’ינג’ר קצוץ דק באורך 1 סנטימטר

1 בצל קצוץ דק

 

1 קישוא חתוך בינוני

2 גבעולי סלרי עם העלים

1 תפוח עץ חמוץ חתוך בינוני

1 תפוח אדמה חתוך בינוני

1 ליטר ציר ירקות או מים

1 כוס עדשים כתומות שטופות

1/2 פחית קרם קוקוס (200 מל’)

1 כפית מלח (אפשר יותר)

 

מכינים מראש את כל התבלינים והירקות קצוצים ומדודים

מטגנים בשמן זית את הזרעים, מוסיפים שום, ג’ינג’ר, בצל ואח”כ מוסיפים את הירקות והתפוח, מכסים במים, ממליחים ונותנים להתבשל כחצי שעה או עד שהירקות רכים. מרסקים באמצעות בלנדר, מוסיפים את קרם הקוקוס ועוד מים אם המרקם סמיך מידי. טועמים ומתקנים טעמים.

מוזגים לצלחת ומקשטים בכוסברה קצוצה.

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן