מרק קובה

לא גלוטן

עד חמישה מרכיבים


לקובה:

3 כוסות סולת
1 כוס מים
1/3 כוס שמן
1 כפית מלח


למילוי:

1/2 כוס נתחי סויה מבושלים ומסוננים
1 כוס עדשים מבושלות
4-5 פטריות
1 בצל קצוץ
1/2-1 כפית מלח (על פי הטעם)
1/2-1כפית תבלין לקציצות/בהרט/ראס אל חנות (על פי הטעם)


למרק:

מים
מגוון ירקות: (בצל, דלעת, גזר, קישוא, תפ"א)
סלרי – עלים וגבעולים
תבלינים: כורכום, חוואיג', מלח
2 כפות רסק עגבניות (אופציה)
חופן עדשים כתומות (אופציה)
חצי לימון סחוט (אופציה)


מכינים את המלית:

קוצצים בצל , פטריות ונתחי סויה, מטגנים קודם את הנתחים, לאחר כמה דקות מוסיפים את הבצל, לבסוף מוסיפים פטריות לטיגון נוסף, מערבבים עם העדשים והתבלינים, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים למעבד מזון לטחינה קצרה בפולסים עד לקבלת מרקם גס ופירורי. (אם אין מעבד מזון אפשר להשתמש במועך פירה).


מכינים את הקובה:

מערבבים יחד את כל רכיבי הקובה עד ליצירת בצק נוח לעבודה, אם יבש מידי להוסיף טיפה שמן, ליצור כדור בגודל כדור פינג פונג, ליצור חור בכדור להרחיב את החור עד לקבלת דפנות דקיקים ולמלא במלית. לסגור את הכדור ולהניח בצד. כשהמרק רותח ומוכן להכניס את כל הקובות ולבשל כ 30 דקות.

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן