סלט ירקות שורש בויניגרט הדרים עם אבוקדו

שעון

10 דקות הכנה

ילד

עם הילדים

גלוטן

לא גלוטן

סלט רענן של ירקות שורש עם רוטב הדרים מרענן וטעים.

האבוקדו עשיר בסיבים תזונתיים, אשלגן, חומצה פולית, נוגדי חימצון ושפע של ויטמינים חשובים, שומן חד בלתי רווי המסייע לשפר את רמות הכולסטרול, וכל חומצות האמינו.

לסלט:

2 גזרים

¼ כרוב קטן

2 גמבות בכמה צבעים

2 מקלות סלרי עלים וגבעולים

1 קולורבי

1 אבוקדו בשל

 

לרוטב:

½ כוס שמן זית איכותי

¼ כוס מיץ תפוזים

1/2 כפית מלח (אם רוצים אפשר יותר)

1 כף סירופ מייפל טהור/סילאן/אגבה

1/2 כפית חרדל איכותי

 

אופן ההכנה:

את כל הירקות חותכים לגפרורים ומניחים בקערה.

את האבוקדו פורסים לפרוסות או קוביות.

מכניסים את כל מצרכי הרוטב לצנצנת זכוכית אטומה, משקשקים עד שמתקבל רוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.

שופכים את הרוטב על הירקות ומערבבים.

מוסיפים את האבוקדו מלמעלה ומגישים.

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן