סלט צבעוני וחגיגי עם טעמים מרעננים.
השילוב של חמוץ, מלוח וחריף נותן איזון טעמים מקפיץ ומרענן.
את הסלט הזה יש להכין ממש בסמוך להגשה. אפשר להכין מראש את כל אחד מהרכיבים ולחבר לפני שמגישים.המצרכים:
2 כוסות עגבניות שרי צבעוניות
צרור עלי כוסברה טריים
1 פלפל צ'ילי קטן
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח לפי הטעם
לעבודה:
פורסים את העגבניות לחצאים ואת הצ'ילי לפרוסות דקות ומניחים בקערה.
קוצצים את הכוסברה (ללא גבעולים)
מוסיפים לקערה: שמן זית, כוסברה קצוצה, מלח ולימון לפי הטעם.
מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מגישים מיד.
מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.