סלט עגבניות שרי וצ'ילי

סלט עגבניות שרי וצ'ילי

שעון

10 דקות הכנה

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

רשימה 5 רכיבים

עד רכיבים

סלט צבעוני וחגיגי עם טעמים מרעננים. 

השילוב של חמוץ, מלוח וחריף נותן איזון טעמים מקפיץ ומרענן.

את הסלט הזה יש להכין ממש בסמוך להגשה. אפשר להכין מראש את כל אחד מהרכיבים ולחבר לפני שמגישים.

המצרכים:

2 כוסות עגבניות שרי צבעוניות

צרור עלי כוסברה טריים

1 פלפל צ'ילי קטן

3 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

מלח לפי הטעם

 

לעבודה:

פורסים את העגבניות לחצאים ואת הצ'ילי לפרוסות דקות ומניחים בקערה.

קוצצים את הכוסברה (ללא גבעולים)

מוסיפים לקערה: שמן זית, כוסברה קצוצה, מלח ולימון לפי הטעם.

מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

מגישים מיד.

מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן