עוגיות גרנולה3

עוגיות גרנולה ללא גלוטן

שעון

10 דקות הכנה + 20 דקות אפיה

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

רשימה 5 רכיבים

עד 8 רכיבים

אין יותר עוגיות של בית מאשר עוגיות שיבולת שועל או גרנולה טעימות עם תוספות שאוהבים
אז מוזמנים לנסות להכין ולספר לי איך יצא.

המצרכים  

1/2 כוס טחינה/חמאת בוטנים/חמאת אגוזים

3 כפות חלב צמחי (סויה, שיבולת שועל, שקדים…)

1/3 כוס מייפל טהור

1.5 כוס שיבולת שועל דקה (קוואקר)

1/4 כפית מלח

1/2 כוס מיקס אגוזים ושקדים קצוצים

1/2 כוס מיקס פירות יבשים ו/או שוקולד צ'יפס

1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה:

מחממים  תנור ל 170 מעלות.

מערבבים יחד את כל הרכיבים הרטובים, מוסיפים את היבשים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

הם היא נוזלית מידי אפשר להוסיף עוד קצת שיבולת שועל,

אם היא יבשה אפשר להוסיף מעט חלב.

מניחים בצד ל 5 דקות כדי שהעיסה תתגבש.

בידיים רטובות יוצרים כדורים מהעיסה ומניחים בתבנית.

בעזרת יד רטובה או תחתית של כוס מועכים טיפה עד לקבלת עוגיות מעט שטוחות.

אופים מיד עד שהעוגיות מתייצבות (כ 20-25 דקות)

מוציאים מהתנור ומעבירים לרשת לקירור מוחלט.

לאחר הקירור שומרים בקופסה סגורה.
רוצים לראות איך אני מכינה את העוגיות?
לחצו כאן
עוגיות גרנולה

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן