קרפצ’יו סלק , גבינת שקדים ופיסטוקים

שעון

20 דקות בישול+10 דקות עבודה

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

מנה אלגנטית כיפית ומרעננת שאפשר להכין בקלות ומתאימה מאד לאורחים או נישנוש כיפי
המצרכים:

גבינת שקדים קרה (מתכון בקישור)

3 סלקים צעירים

שמן זית

פיסטוקים

 

איך מכינים:

מבשלים את הסלקים כ 10-15 דקות עד לריכוך חלקי

מצננים, מקלפים ופורסים לפרוסות דקיקות

מניחים בצלחת הגשה בפרוסות חופפות, מניחים מעל כל פרוסה כפית גבינה ומקשטים בפיסטוקים קצוצים וזילוף של שמן זית

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן