הקורס המלא לבישול בריא דיגיטלי - Master class
- רוצים ללמוד איך להכין בקלות אוכל נהדר, בקצב שלכם ובמטבח שלכם?
- לגוון ארוחות ולשלב חומרי גלם בריאים בקלות?
- לעבור לאוכל בריא יותר?
- מבולבלים משפע המידע ולא יודעים היכן להתחיל?
- בשלנים מעולים ורוצים ללמוד גם מנות מהצומח?
מעתה תוכלו לגוון את הארוחות שלכם עם אוכל בריא וטעים ותלמדו לעשות זאת בקצב שלכם, מהבית, בלי להתקע בפקקים ולחפש חניה.
למי מיועד הקורס?
מי שרוצה להרחיב את הידע שלו בבישול בריא
מי שרוצה להכיר לעומק מטבח המבוסס על חומרי גלם מן הצומח
בשלנים צעירים ובשלנים וותיקים
וגם… למי שלא אוהב לבשל או ששום מתכון לא מצליח לו…
הכל קל ופשוט, מודגם ומפורט,
עם הסברים על חומרי גלם ואופציות לשינויים.
הכל מצליח וטעים בלי לבלות שעות במטבח.
מה כולל הקורס?
- 13 פרקים, כל אחד בהיקף של סדנת בישול פרונטלית מלאה! סה"כ 52 שיעורים מצולמים
- הדגמה והסברים מפורטים
- מתכונים כתובים לכל שיעור
- מידע על חומרי גלם בריאים וטיפים חשובים לבישול ואפיה.
- הצטרפות לקבוצת פייסבוק לקבלת ליווי ותמיכה.
- הצטרפות למועדון ההטבות וקבלת מתכונים והטבות בכל שבוע.
- קבלת סיוע ומענה לאורך כל הדרך
סה"כ, 13 סדנאות בישול עם 52 שיעורים מצולמים,
הכוללים הדגמה והסברים מפורטים, עם מתכונים בנושאים שונים והרבה ידע.
הקורס פתוח לצפיה ללא הגבלת זמן – תוכלו ללמוד בזמן ובקצב שלכם.
מה לומדים בקורס?
- סלטים מיוחדים - ללא גלוטן
- מרקים מחממים ומשביעים - ללא גלוטן
- אפיה בקלי קלות עם בצק פריך מלוח ומתוק
- כריכים מטורפים ועשירים
- עוגיות קלות - ללא גלוטן וסוכר
- ארוחה שלמה בקערה אחת
- ארוחות בוקר מדליקות
- קישים ופשטידות בסגנונות שונים
- קציצות ולביבות מן הצומח
- שמרים לא מפחידים אותי - בצק שמרים ומאפים
- גבינות אגוזים
- קינוחי כוסות מרשימים וקלים - ללא גלוטן
- ממרחים רטבים ומטבלים - ללא גלוטן
עלות הקורס עכשיו:
239 שח בלבד!
במקום 1,780 שח!
ל- 13 פרקים עם 52 שיעורים ומתכונים מצורפים.
והקורס שלכם לתמיד!
(ניתן לשלם בתשלומים נוחים)
ובנוסף, בונוסים בשווי 150 שח:
- התכנית המלאה לתכנון וארגון ארוחות ובישולים – איך לבשל ב 5 שעות לשבוע שלם.
- רשימת המצרכים החשובים ביותר כולל פירוט והסברים על חומרי גלם ושימושים.
- הטיפים החשובים של עדי לבישול מנצח.
- הצ'קליסט לקניות – רשימת קניות מסודרת להדפסה.
לקוחות מספרים
שאלות ותשובות
סלטים מיוחדים, מרקים מרחבי העולם, ארוחות שמכינים בקערה או בסיר אחד, פשטידות ומאפים, קציצות ולביבות מן הצומח, גבינות אגוזים ועוד.
לכולם. גם בשלנים ותיקים שכבר מכירים הכל יגלו מתכונים, חומרי גלם ופטנטים חדשים, וגם כאלו שממש לא מסתדרים במטבח ימצאו מתכונים קלים והסברים ברורים ופשוטים שישדרגו את המטבח שלהם במאות אחוזים.
לכל הגילאים. גם ילדים ובני נוער שמרגישים נוח במטבח ורגילים לבשל יכולים בהחלט להסתדר לבד.
נדרש שימוש בסכין, כיריים ותנור אפיה.
בכל עת שתרצו, הקורס מוקלט ותוכלו להצטרף ולצפות בכל עת מכל מקום ללא הגבלה.
השיעורים מוקלטים, ואתם יכולים לצפות בהם ולבשל ביחד איתי מהמטבח שלכם בכל עת שתרצו. ניתן לחזור על השיעורים ללא הגבלה.
הקורס כולל 13 פרקים וסה"כ 52 שיעורים מצולמים הכוללים הדגמה והסברים מפורטים, מתכונים כתובים, הסבר על חומרי גלם וטכניקות לבישול ולקיצורי דרך במטבח.
בנוסף, פרק בונוסים הכולל רשימות קניות, מידע על חומרי גלם שחשוב שיהיו בבית, קובץ טיפים חשובים לבישול ועוד
לאחר הרכישה תקבלו למייל קישור לקורס, שם משתמש וסיסמא אישיים לשימושכם בלבד. בעזרת פרטי גישה אלו תוכלו להכנס בכל עת לקורס, כמה פעמים שתרצו.
רכישת הקורס מאפשרת לכם לצפות בו ללא הגבלה בכל עת והוא שלכם לתמיד, כולל עדכונים עתידיים!
הקורס הינו אישי. הגישה באמצעות שם משתמש וסיסמא אישיים עבורכם בלבד.
עדי כהן סימן טוב, בלוגרית אוכל, מייסדת בית הספר לבישול בריא, מנחת קורסים וסדנאות, מומחית לבישול בריא וטבעוני (וגם אמא לשני ילדים וכלבה)