נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב, יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני.

תמיד אהבתי מאד לאכול ולבשל, את ספר הבישול הראשון שלי “ילדים מבשלים” קיבלתי במתנה ליום הולדת 9 ומאז אני חוגגת במטבח, בהתחלה מתכונים פשוטים מהספר ואח”כ אוכל מתוחכם יותר שהמצאתי בעצמי ונתתי לבני המשפחה לנסות, יאמר לזכותם שהם אף פעם לא התלוננו…

סבתא שלי הייתה בשלנית בחסד, היה לה מטבח קטנטן (כמו שהיה פעם), וממנו היא הפיקה מאכלים מופלאים.

היא בישלה אוכל פשוט של בית אבל היו בו עדינות ותיחכום שלא רואים בכל מקום, כשעברתי לצמחונות בגיל 12 זה אמנם נראה לה מוזר אבל היא התאימה את המנות הנהדרות שהכינה כדי שגם אני אוכל להמשיך ליהנות מהן.

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל
אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

מסבתא שלי ירשתי את האהבה והכשרון לבישול ואותם אני שמחה להעביר הלאה לילדי, למשתתפי הקורסים והסדנאות.

כשהחלטתי לעבור לטבעונות לפני מספר שנים, השאלה הראשונה שכולם שאלו הייתה : “אבל מה אתם אוכלים”? יש תפיסה כזו, שאוכל מן הצומח הוא משעמם וחסר טעם, אז זה ממש לא נכון – יש מגוון מדהים של מנות נהדרות מן הצומח שכולנו נהנים לאכול, גם מי שלא טבעוני.

והאמת היא שמאז שאני טבעונית, נחשפתי לחומרי גלם חדשים ולמאכלים עשירי טעם, מהנים ומפנקים, שלא הכרתי קודם.

כשהתחלתי להעלות ולשתף בפייסבוק צילומים של האוכל שהכנתי בבית הגיעו הבקשות מחברים ללמד אותם להכין את מה שבישלתי וכך ממש במקרה נולדה הסדנה הראשונה, היא הייתה כל כך מוצלחת שמיד אחריה נרשמו אנשים לעוד אחת ועוד אחת ומאז הכל היסטוריה.

היום אני מנהלת בלוג מצליח, דפים באינסטגרם ובפייסבוק, ערוץ יוטיוב עם סרטוני הדגמה, קבוצה ציבורית תוססת ומנחה מספר גדול מאד של קורסים וסדנאות במגוון נושאים, החל בתבשילים ביתיים, דרך אוכל רחוב ובישול אסיאתי וכלה בחגיגה איטלקית וארוחות בוקר.

אני מזמינה אותך להכנס למטבח שלי, לקבל השראה מהמתכונים והתפריטים, להצטרף אלי בפייסבוק, באינסטגרם ולקהילה התוססת שהקמתי ולשתף איך יצאו המנות שהכנת.

פרטים על מנוי הסדנאות שלי כאן ועל הקורס לבישול בריא כאן

אם אתם מעוניינים להשתתף באחת הסדנאות שלי או לרכוש שובר מתנה לחצו כאן

אם אתם מעוניינים להזמין אותי לסדנה פרטית לחברים ולמשפחה לחצו כאן

להצטרפות לתכנית הליווי מרחוק שלי “איך לבשל יותר בריא וטעים מן הצומח” לחצו כאן

הצטרפות לארוחה החגיגית שאני מארחת כאן