כתבות מהארץ והעולם

קציצות מנצחות

גם ב ynet התלהבו מהקציצות המדליקות האלו ובחרו לפרסם אותן במדור האוכל שלהם.

סיקור סדנת בישול לעיתונאים סקנדינבים:

השבדים נהנים
מפעם לפעם אני מתבקשת לארח משלחות של עיתונאים מחו"ל המגיעים לביקור בארץ לסדנת בישול ישראלית טבעונית. אני שמחה מאד לחשוף בפניהם את הקולינריה הישראלית הטבעונית.
הנה קישור לכתבה בבלוג של אחת העיתונאיות משבדיה. עכשיו גם השבדים יכולים לקרוא על מגמת הטבעונות בארץ ולהכין מגוון מתכונים ישראלים טבעוניים מדליקים.

טבעוניים ונהנים

הבחירה באורח חיים צמחוני או טבעוני תופסת תאוצה ומעוררת שאלות ומחשבות רבות. אומרים שהצבא צועד על קיבתו, אז גם את המסע הזה בשבילי הצמחונות והטבעונות כדאי להתחיל הישר מהסירים והצלחת. הלכתי לסדנת בישול טבעוני כאן בעיר, בניצוחה של עדי כהן סימן טוב, ויצאתי שבעת עין, קיבה ורצון.

לא על החלב לבדו

מאז שהיינו ילדים הכניסו לנו לראש ששבועות הוא חג החלב. בגן הראו לנו תמונות של קיבוצניקים בבגדים לבנים עם פרות מאושרות, בהמשך באו הפרסומות בתקשורת, שקידמו מוצרי חלב לחג, מוספי העיתונים מלאים תמיד במתכונים לפשטידות ועוגות גבינה, ובאופן כללי התחושה היא שלתורה שמשה קיבל בסיני צורפה חוברת מתכונים שמומנה על ידי מחלבה גדולה... >>

היה טעים דארלינג?

קבוצה של עיתונאי ובלוגרי אוכל מבריטניה הגיעה לסיור בישראל ונחתה גם בביתה במודיעין של עדי כהן סימן טוב • את סדנת המזון הטבעוני שעברו אצלה לא ישכחו הרבה זמן.

סיקור סדנת בישול לעיתונאים בריטים:

ABOUT TIME: YOU DISCOVERED ISRAEL’S INCREDIBLE FOOD SCENE
If you thought Israel was a land flowing with just milk and honey, think again. It is fast becoming a food lovers dream, with lively street food, amazing restaurants, fine-dining and more. Here’s everything you need to know about eating in the Holy Land

סיקור אירוח עיתונאים מהודו:

Israel is leading the way when it comes to the world’s vegan movement
'A week or two after returning to India, as we were trying to soak in the phenomenon of veganism in Israel, we came across a headline in the Jerusalem Post: “Veganism Set to Top Culinary Trends of 2018 With Israel at The Helm!” Yes, you bet!'