בית הספר הדיגיטלי לבישול בריא וטבעוני און-ליין
לבשל איתי מהבית שלך בכל עת

ברוכים הבאים לבית הספר הדיגיטלי הראשון והמקיף ביותר לבישול בריא וטבעוני

כאן תוכלו למצוא קורסים וסדנאות מגוונים בתחומים שונים ותלמדו לבשל ולאפות אוכל נהדר, בקלות, בקצב שלכם, מהמטבח שלכם.

מעתה תוכלו לגוון את הארוחות, עם אוכל בריא וטעים בנוחות מבלי לצאת מהבית.

הקורסים והסדנאות מיועדים לכל מי שרוצה להרחיב את הידע שלו בבישול בריא ובמטבח המבוסס על חומרי גלם מן הצומח.

הוא מתאים גם לבשלנים ותיקים וגם למי שלא אוהב לבשל או למי ששום מתכון לא מצליח לו.

הכל קל ופשוט, מודגם ומפורט, עם הסברים על חומרי גלם ואופציות לשינויים – הכל מצליח וטעים בלי לבלות שעות במטבח.

הקורסים והסדנאות פתוחים לצפיה ללא הגבלת זמן ! תוכלו ללמוד בזמן ובקצב שלכם.

בכל שיעור אני מכינה ביחד איתכם עם כל השלבים: חותכת, מרדדת, מתבלת ותוך כדי מסבירה ונותנת המון טיפים על חומרי גלם ועל בישול.
כל המתכונים מבוססים על חומרי גלם מן הצומח, חלקם הגדול ללא גלוטן וסוכר. 

בלחיצה על הכפתור של כל קורס תוכלו לראות את פירוט התכנים הנלמדים בו:

הקורס המקיף, הנרחב והמעמיק ביותר לבישול בריא וטבעוני, בו נלמד צעד צעד שיטות וטכניקות לבישול ואפיה, נכיר חומרי גלם חשובים וכיצד להשתמש בהם, שילובי מזונות בריאים והרבה טיפים לבישול ואפיה קלים, מהירים וטעימים.

13 פרקים הכוללים 52 שיעורים מצולמים עם מתכונים ברורים ומדוייקים, בהם אני מלמדת הכל צעד צעד.

בנוסף, פרק בונוסים עם רשימות מצרכים וקניות מומלצות, קובץ טיפים לבישול קל והתכנית המלאה לבישול לשבוע שתעזור לכם להתארגן ולחסוך זמן וכסף.

אורך הקורס: כ 10 שעות | 52 מתכונים

קורסים קצרים וממוקדים

6 סדנאות מצולמות+ 2 סדנאות חיות בזום

קורס הכולל 6 פרקים מצולמים ועוד 2 פרקים חיים בזום ובו נכין ביחד מתכוני: סלטים מיוחדים, מרקים ממטבחים רחוקים, קציצות, תבשילי קדירה, גבינות אגוזים, ממרחים ומטבלים ועוד

6 סדנאות מצולמות+ 2 סדנאות חיות בזום

קורס הכולל 6 פרקים מצולמים ועוד 2 פרקים חיים בזום ובו נכין ביחד מתכוני: פשטידות ומאפים מסוגים שונים, אפיה מתוקה ומלוחה עם שמרים ובצק פריך, כריכים מיוחדים, ארוחות בוקר מדליקות, קינוחים ועוד

קציצות, פשטידות, מרקים

קורס הכולל 3 פרקים ובו נכין ביחד מתכונים שמזכירים את הבית: פשטידות מנחמות מסוגים שונים, מרקים מחממים ממטבחים רחוקים, ומגוון קציצות נהדרות.

אורך הקורס: 2.30 שעות | 12 מתכונים

אפייה עם בצק פריך, שמרים, מגוון פשטידות וקישים

בקורס זה נתמודד עם אחד האתגרים המפחידים במטבח: אפיה !
נכין ביחד כמה סוגים של פשטידות, מאפים וקישים,  נלמד להכין בצק פריך מושלם למאפים מתוקים ומלוחים ובצק שמרים מעולה שתמיד מצליח ונכין יחד מגוון מאפים נהדרים.

אורך הקורס: כ 2.30 שעות | 14 מתכונים

סלטים, מרקים וכריכים

בקורס זה נלמד להכין מגוון ארוחות  קלות ומשביעות שאפשר להכין במהירות ובקלות עם מה שיש בבית. נכין סלטים מעניינים, מרקים ממטבחים שונים וכריכים שישנו את כל מה שחשבתם פעם על ארוחה בלחם.

אורך הקורס: כשעתיים | 10 מתכונים

פשטידות, גבינות, קינוחי כוסות

קורס הכולל מתכונים נהדרים לאירוח מרשים או סתם בשביל עצמנו: פשטידות מסוגים שונים, “גבינות” אגוזים מדהימות וקינוחי כוסות מרשימים.

אורך הקורס: כ 3 שעות | 11 מתכונים

פשטידות, קדירות, עוגיות ללא גלוטן

קורס בן 3 פרקים עם שפע מתכונים נפלאים לפשטידות, קישים, קדירות מדליקות שמכינים צ’יק צ’ק בסיר אחד, ועוגיות קלות ובריאות ללא גלוטן וסוכר.

אורך הקורס: כ 2.30 שעות | 12 מתכונים

IMG_20191212_153014 (1)

בוקר טוב כל היום

גבינות, ארוחות בוקר, מאפים קלים

בקורס זה נכין ביחד מבחר סוגי “גבינות” טבעוניות למריחה, חצי קשות וגם נמסות לפיצה, נכין מגוון ארוחות בוקר מזינות וטעימות ממטבחים שונים ומדליקים, ונלמד כמה עקרונות לאפיה ומתכונים נהדרים למאפים קלים שיכבשו כל שולחן.

אורך הקורס: 2.15 שעות | 14 מתכונים

זהו קורס קצר וממוקד העוסק באחד מחומרי הגלם החשובים – טופו! נלמד להכין מגוון מתכוני טופו המתאימים לכל ארוחה ולכל תפריט:

קציצות טופו בסיסיות שאפשר לגוון באינסוף וריאציות
3 סוגי שונים של פשטידות ומאפים עם טופו
מקושקשת טופו מושלמת
תבשיל קארי תאילנדי עם טופו
תבשיל אורז בסגנון פרסי עם טופו

אורך הקורס: כשעתיים | 7 מתכונים

הקורס כולל 10 פרקים, בכל כמה ימים מתפרסם פרק הכולל שני שיעורים מצולמים עם מתכונים כייפים, טעימים ובריאים שתוכלו לבשל יחד איתי במטבח שלכם.

הקורס מתאים לילדים ובני נוער שיכולים לעבוד לבד עם סכין, כיריים ותנור או להיעזר בהורים.

 

הקורס כולל 8 פרקים עם 28 שיעורים מצולמים ומודגמים המלווים בהסברים מפורטים, מתכונים כתובים, וכן פרק בונוסים עם רשימות קניות מומלצות, טיפים ותכנית התארגנות לחסכון בזמן וכסף במטבח. 

כל המתכונים בקורס הינם ללא גלוטן וסוכר.

אורך הקורס: כ 6 שעות | 28 מתכונים

סדנאות און ליין קצרות - מזמינים והסדנה שלכם לתמיד

בצק מעולה ומאפי שמרים מסוגים שונים

בסדנה זו נלמד להכין בצק שמרים קל ופשוט שתמיד מצליח ומתאים למגוון מאפים, נכין ביחד צעד צעד מאפי שמרים מלוחים ומתוקים שישנו את דעתכם על אפיה ועל שמרים.

אורך הסדנה: כשעה | 5 מתכונים

עוגיות, קינוחי כוסות ועוד

בסדנה זו נלמד להכין קינוחים ללא גלוטן וסוכר בקלי קלות. נכין קינוחי כוסות קלים ומרשימים, קינוח טירמיסו רואו שאפשר להכין באינספור גרסאות וטעמים, עוגיות ללא גלוטן וסוכר ועוד

אורך הסדנה: כ 1.20 שעות | 6 מתכונים

קציצות ולביבות מסוגים שונים

בסדנה זו נלמד להכין מגוון סוגים של קציצות ולביבות שתוכלו לגוון ולשנות בהתאם לטעמכם ולהכין באינסוף וריאציות, נלמד טכניקות ופטנטים להכין קציצות שלא מתפרקות או מתייבשות. 

אורך הסדנה: כ 1.10 שעות | 4 מתכונים

סדנת מתכוני ארוחות בוקר מדליקות ומהנות שמתאימות לכווווולם.

נכין: קסדיה עם פריטטת עדשים, מקושקשת טופו פטריות, גרנולה ביתית מהירה עם פירות ואגוזים, דייסת שיבולת שועל משביעה וטעימה.

אורך הסדנה: 50 דקות | 4 שיעורים

 

סדנה ממוקדת בה נכין ביחד בקלות שלושה סוגים שונים של מאפים ופשטידות, כל מאפה מהווה בסיס לאינסוף וריאציות שניתן לגוון בכל פעם עם מלית חדשה.

נכין: קיש עם בצק פריך מופלא, פשטידת ירקות בחושה ללא גלוטן, מאפה פילו מתפצפץ דל שומן עם מלית נהדרת.

אורך הסדנה: כשעה | 3 שיעורים

סדנה ממוקדת בה נכין ביחד בקלות בצק פריך מעולה מתוק ומלוח, ממנו נכין מגוון מאפים מתוקים ומלוחים.

נכין: עוגיות תמרים של סבתא, מגולגלות תפוחים קינמון, עוגיות שוקולד צ’יפס, מאפה פריך מלוח ממולא.

 

אורך הסדנה: כ 50 דקות | 5 שיעורים

שיעור קצר על הכנת מתכוני כוסות במספר גרסאות בקלי קלות, ללא גלוטן וסוכר שמתאימים לכל ארוע ולכל טעם.

נכין: פנקוטה, מלבי, קרם שוקולד תפוז, וקרם שוקו וניל

 

אורך השיעור: 17 דקות | 4 וריאציות

סדנה ממוקדת בה נכין ביחד בקלות מגוון סוגי גבינות טבעוניות מחומרי גלם מן הצומח. נכין: גבינות למריחה בטעמים, גבינה אפויה חצי קשה עם תוספות, לבנה  חמצמצה עם שמן זית וזעטר, וגבינה נמסה לפיצה וטוסט בסגנון מוצרלה.

 

אורך הסדנה: כשעה | 4 מתכונים

שיעור דיגיטלי לדוגמה

שיעור קצר לדוגמה מתוך הקורס המלא בו נכין ביחד קציצות עדשים-פטריות נפלאות ברוטב עגבניות וגרגרי חומוס.

הקורסים והסדנאות מתאימים לכל מי שרוצה להרחיב את הידע שלו בבישול מן הצומח, להכניס חומרי גלם חדשים למטבח, לגוון את התפריט ובכלל לבשל בריא וטעים בקלות. מרבית המתכונים חדשים לגמרי, כך שהם מתאימים גם למי שכבר השתתף בסדנאות ובקורסים הפרונטלים שלי.