
בית הספר און ליין לבישול בריא
לבשל איתי מהבית שלך בכל עת
ברוכים הבאים לבית הספר הדיגיטלי הראשון והמקיף ביותר לבישול בריא וטבעוני
כאן תוכלו למצוא קורסים וסדנאות מגוונים בתחומים שונים ותלמדו לבשל ולאפות אוכל נהדר, בקלות, בקצב שלכם, מהמטבח שלכם.
מעתה תוכלו לגוון את הארוחות, עם אוכל בריא וטעים בנוחות מבלי לצאת מהבית.
הקורסים והסדנאות מיועדים לכל מי שרוצה להרחיב את הידע שלו בבישול בריא ובמטבח המבוסס על חומרי גלם מן הצומח.
הם מתאימים גם לבשלנים ותיקים וגם למי שלא אוהב לבשל או למי ששום מתכון לא מצליח לו.
הכל קל ופשוט, מודגם ומפורט, עם הסברים על חומרי גלם ואופציות לשינויים – הכל מצליח וטעים בלי לבלות שעות במטבח.
בכל שיעור אני מכינה ביחד איתכם עם כל השלבים: חותכת, מרדדת, מתבלת ותוך כדי מסבירה ונותנת המון טיפים על חומרי גלם ועל בישול.
כל המתכונים מבוססים על חומרי גלם מן הצומח, חלקם הגדול ללא גלוטן וסוכר.
קורס האון ליין המלא לבישול בריא מן הצומח- Master Class
הקורס המקיף, הנרחב והמעמיק ביותר לבישול בריא וטבעוני, בו נלמד צעד צעד שיטות וטכניקות לבישול ואפיה, נכיר חומרי גלם חשובים וכיצד להשתמש בהם, שילובי מזונות בריאים והרבה טיפים לבישול ואפיה קלים, מהירים וטעימים.
13 פרקים הכוללים 52 שיעורים מצולמים עם מתכונים ברורים ומדוייקים, בהם אני מלמדת הכל צעד צעד.
בנוסף, פרק בונוסים עם רשימות מצרכים וקניות מומלצות, קובץ טיפים לבישול קל והתכנית המלאה לבישול לשבוע שתעזור לכם להתארגן ולחסוך זמן וכסף.
אורך הקורס: כ 10 שעות | 52 מתכונים
עלות הקורס עכשיו: 239 שח בלבד ! (במקום 1,780 שח)
והקורס שלכם לשנה ללא הגבלת כניסות

קורסים קצרים ומפנקים

בחזרה הבייתה
קציצות, פשטידות, מרקים
קורס הכולל 3 פרקים ובו נכין ביחד מתכונים שמזכירים את הבית:
פשטידות מנחמות מסוגים שונים, מרקים מחממים ממטבחים רחוקים, ומגוון קציצות נהדרות.
אורך הקורס: 2.30 שעות | 12 מתכונים
עלות הקורס עכשיו:
89 שח בלבד! (במקום 540 ש"ח)

אפיה בריאה בקלי קלות
אפייה עם בצק פריך, שמרים, מגוון פשטידות וקישים
בקורס זה נתמודד עם אחד האתגרים המפחידים במטבח: אפיה !
נכין ביחד כמה סוגים של פשטידות, מאפים וקישים, נלמד להכין בצק פריך מושלם למאפים מתוקים ומלוחים ובצק שמרים מעולה שתמיד מצליח ונכין יחד מגוון מאפים נהדרים.
אורך הקורס: כ 2.30 שעות | 14 מתכונים
עלות הקורס עכשיו:
89 שח בלבד! (במקום 540 ש"ח)

ארוחות נפלאות
פשטידות, קדירות, עוגיות ללא גלוטן
קורס בן 3 פרקים עם שפע מתכונים נפלאים לפשטידות, קישים, קדירות מדליקות שמכינים צ'יק צ'ק בסיר אחד, ועוגיות קלות ובריאות ללא גלוטן וסוכר.
אורך הקורס: כ 2.30 שעות | 12 מתכונים
עלות הקורס עכשיו:
89 שח בלבד! (במקום 540 ש"ח)

אז מה עושים עם הטופו הזה?
זהו קורס קצר וממוקד העוסק באחד מחומרי הגלם החשובים – טופו! נלמד להכין מגוון מתכוני טופו המתאימים לכל ארוחה ולכל תפריט:
קציצות טופו בסיסיות שאפשר לגוון באינסוף וריאציות
3 סוגי שונים של פשטידות ומאפים עם טופו
מקושקשת טופו מושלמת
תבשיל קארי תאילנדי עם טופו
תבשיל אורז בסגנון פרסי עם טופו
אורך הקורס: כשעתיים | 7 מתכונים
עלות הקורס עכשיו:
89 שח בלבד! (במקום 540 ש"ח)

קורס בישול לילדים ונוער
הקורס כולל 23 שיעורים ב- 10 פרקים,
עם מתכונים כייפים, טעימים ובריאים שתוכלו לבשל
יחד איתי במטבח שלכם.
הקורס מתאים לילדים ובני נוער שיכולים לעבוד לבד
עם סכין, כיריים ותנור או להיעזר בהורים.
עלות הקורס עכשיו:
89 שח בלבד! (במקום 540 ש"ח)

קורס בישול בריא ללא גלוטן וסוכר
הקורס כולל 8 פרקים עם 28 שיעורים מצולמים ומודגמים המלווים בהסברים מפורטים, מתכונים כתובים, וכן פרק בונוסים עם רשימות קניות מומלצות, טיפים ותכנית התארגנות לחסכון בזמן וכסף במטבח.
כל המתכונים בקורס הינם ללא גלוטן וסוכר.
אורך הקורס: כ 6 שעות | 28 מתכונים
עלות הקורס עכשיו:
89 שח בלבד! (במקום 540 ש"ח)
סדנאות און ליין בנושאים ממוקדים

שמרים לא מפחידים אותי
בצק מעולה ומאפי שמרים מסוגים שונים
בסדנה זו נלמד להכין בצק שמרים קל ופשוט שתמיד מצליח ומתאים למגוון מאפים, נכין ביחד צעד צעד מאפי שמרים מלוחים ומתוקים שישנו את דעתכם על אפיה ועל שמרים.
אורך הסדנה: כשעה | 5 מתכונים.
עלות הסדנה עכשיו:
49 שח בלבד! (במקום 180 ש"ח)

קינוחים טעימים ללא גלוטן
עוגיות, קינוחי כוסות ועוד
בסדנה זו נלמד להכין קינוחים ללא גלוטן וסוכר בקלי קלות. נכין קינוחי כוסות קלים ומרשימים, קינוח טירמיסו רואו שאפשר להכין באינספור גרסאות וטעמים, עוגיות ללא גלוטן וסוכר ועוד
אורך הסדנה: כ 1.20 שעות | 6 מתכונים
עלות הסדנה עכשיו:
49 שח בלבד! (במקום 180 ש"ח)

קציצות ולביבות
קציצות ולביבות מסוגים שונים
בסדנה זו נלמד להכין מגוון סוגים של קציצות ולביבות שתוכלו לגוון ולשנות בהתאם לטעמכם ולהכין באינסוף וריאציות, נלמד טכניקות ופטנטים להכין קציצות שלא מתפרקות או מתייבשות.
אורך הסדנה: כ 1.10 שעות | 4 מתכונים
עלות הסדנה עכשיו:
49 שח בלבד! (במקום 180 ש"ח)

סדנת ארוחות בוקר מדליקות
סדנת מתכוני ארוחות בוקר מדליקות ומהנות שמתאימות לכווווולם.
נכין: קסדיה עם פריטטת עדשים, מקושקשת טופו פטריות, גרנולה ביתית מהירה עם פירות ואגוזים, דייסת שיבולת שועל משביעה וטעימה.
אורך הסדנה: 50 דקות | 4 שיעורים
עלות הסדנה עכשיו:
49 שח בלבד! (במקום 180 ש"ח)

סדנת פשטידות ומאפים
סדנה ממוקדת בה נכין ביחד בקלות שלושה סוגים שונים של מאפים ופשטידות, כל מאפה מהווה בסיס לאינסוף וריאציות שניתן לגוון בכל פעם עם מלית חדשה.
נכין: קיש עם בצק פריך מופלא, פשטידת ירקות בחושה ללא גלוטן, מאפה פילו מתפצפץ דל שומן עם מלית נהדרת.
אורך הסדנה: כשעה | 3 שיעורים
עלות הסדנה עכשיו:
49 שח בלבד! (במקום 180 ש"ח)

סדנת אפיה קלה עם בצק פריך
סדנה ממוקדת בה נכין ביחד בקלות בצק פריך מעולה מתוק ומלוח, ממנו נכין מגוון מאפים מתוקים ומלוחים.
נכין: עוגיות תמרים של סבתא, מגולגלות תפוחים קינמון, עוגיות שוקולד צ'יפס, מאפה פריך מלוח ממולא.
אורך הסדנה: כ 50 דקות | 5 שיעורים
עלות הסדנה עכשיו:
49 שח בלבד! (במקום 180 ש"ח)

סדנת גבינות מן הצומח
סדנה ממוקדת בה נכין ביחד בקלות מגוון סוגי גבינות טבעוניות מחומרי גלם מן הצומח. נכין: גבינות למריחה בטעמים, גבינה אפויה חצי קשה עם תוספות, לבנה חמצמצה עם שמן זית וזעטר, וגבינה נמסה לפיצה וטוסט בסגנון מוצרלה.
אורך הסדנה: כשעה | 4 מתכונים
עלות הסדנה עכשיו:
49 שח בלבד! (במקום 180 ש"ח)
הקורסים והסדנאות מתאימים לכל מי שרוצה להרחיב את הידע שלו בבישול מן הצומח, להכניס חומרי גלם חדשים למטבח, לגוון את התפריט ובכלל לבשל בריא וטעים בקלות. מרבית המתכונים חדשים לגמרי, כך שהם מתאימים גם למי שכבר השתתף בסדנאות ובקורסים הפרונטלים שלי.
לקוחות מספרים
ההמלצה שלי היא מוחלטת, הקורס הזה הוא הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי ולמשפחה !
הקורס בנוי היטב, חיפשתי רעיונות לבישול בריא וטבעוני והגעתי לסדנאות של עדי. אחרי כמה סדנאות שעשיתי איתה (רכשתי סידרה) החלה קורונה ופתאום עדי סיפרה שצילמה קורס בישול בזמן הזה, דבר שהיה חלומה, עם יציאת הקורס הדיגיטלי לא היה לי ספק שאני "לוקחת אותה אלי למטבח לכל החיים " 🙂 הרעיונות לבישול וכמות המתכונים הענקית, מאפשרת לי להנות מבחירה רחבה ביותר של בישולים.
אבל לא רק זה! הכיף של להניח את המחשב או הטבלט על המדף ליד, לראות את תהליך הבישול זה ממש כמו להיות בסדנא פרונטלית ולבשל איתה. הערך עצום.!!
עדיין לא ראיתי אפילו הכל היות ויש המון, המון מתכונים... תוך כדי ההדרכה עדי נותנת אפשרויות לשילובים נוספים, טיפים מעניינים , עוד אפשרויות שנלמדות על הדרך מלבד המתכון עצמו, כך ניתן לקבל עוד תוכן.
המטבח הטבעוני חדש לי ואני נהנת מאוד מהתוכן המגוון והטעים, ומבינה שאפשר להכין דברים פשוטים בקלות. בנוסף, יש את המתכון כתוב וזה מסייע להכנה של המצרכים . עשיתי לעצמי ולמשפחתי טובה גדולה מאוד עם רכישת הקורס שלא נתקלתי בכזה מעולם. שאפו עדי על הקורס המושקע ואת אורחת במטבחי כמעט מדי יום ! הרוב טעים לי מאוד, אני שומעת את הטיפים שלך להחלפה של מרכיב כזה או אחר ונהנת מאוד.
זה שידרג את התזונה בבית, התחלתי להשתמש במרכיבים שלא הכרתי בפשטות ובנוחות גדולה. תודה עדי על קורס מושלם!אביבה ברק
היי עדי אני רכשתי את הקורס ורוצה להודות לך אלף תודות על כל התוכן והלמידה הכל מושלם מדיוק ומלמד ממליצה מאוד 🌺
סמדר בנדה
אני מרוצה מאוד! התבשילים טעימים ולא דורשים עבודה מפרכת , שלי זה חשוב מאוד. העובדה שעדי גם עונה לשאלות, עוזרת מאוד. ממליצה לכולם.
דליה קציר
הצטרפתי לקורס בתקופת הקורונה. קורס מצוין ! ברור ופשוט! מתכונים כייפים וטעימים. פותח את הראש ואת הטעמים. המשפחה שלנו הופכת יותר ויותר צמחונית והקורס הזה ממש עזר לי לגוון וללמוד על אפשרויות נוספות. ממליצה בחום.
מירב גן
הי עדי, רוצה להתחיל בזה שזו הפעם הראשונה שאני מבשלת עם הדרכה בוידאו, וזה פשוט מעולה.. את ברורה, זורמת ונעימה מאוד! שידרגת לי את חווית המטבח ברמות על.. אני מבשלת כל יום! ניסיתי את קציצות הירק פעמיים שיצאו טעימות מאוד ואת גבינת השקדים שפשוט חוסלה לפני שהגעתי אליה.. מושלמת.. היום אנסה את קציצות הטופו! תודה רבה!
דנית דורון
עדי יקרה, רציתי להודות לך על הקורס המדהים שעשיתי אצלך במסגרת השבתון, על האווירה הביתית והנעימה, ההסברים, המתכונים ובעיקר על נתינת פתח לבישול אוכל איכותי ומזין.
אמליץ בחום על הקורס המתאים מאוד לכל מי שרוצה לבשל בריא ולא רק טבעוני. נהניתי מכל רגע!!! "
תודה רבהאביבית כהן
ממליצה בחום! עדי מקצועית נעימה סבלנית ופרקטית. חידשה לנו גם כשחשבנו שכבר אין מה לחדש לנו. הפכה הכל לפשוט, מהנה וטעים להפליא! בהחלט נכין בבית! תודה על חוויה מגבשת מלמדת וטעימה בטירוף.
דנה סטנדל
כבר סיפרתי לכל מי שפגשתי, באמת חוויה מאד מיוחדת ומשמעותית את מורה מצויינת, מאד ברורה, וגם מאד נחמדה ומסבירת פנים. אני מרגישה שלמדתי המון, ממש פתחת לי עולם חדש ומאד מעניין ומסקרן.
אראלה גורן
כשהצטרפתי לקורס, הייתי בטוחה שאני אשפית במטבח. יודעת לעשות הוקוס פוקוס ממוצרים ויוצאת ארוחה לתפארת. לא תארתי לעצמי כמה אני עדיין לא יודעת. למדתי מעדי טכניקות בישול קלות מאד לביצוע, חומרי גלם והאפשרויות המדהימות לשימוש בהם. על הדרך למדתי גם על הערך התזונתי של חומרי הגלם שאני משתמשת ועל ידי כך ליצור ארוחה מאוזנת. תודה עדי על הקורס המאלף שלך ואם יש קורס המשך אז אני בפנים.
מיכל ברישנסקי