קורסים מוכרים לשבתון
לקוחות מספרים
עדי אישיות מיוחדת , שפית מקצועית, בעלת ידע רחב ביותר, נעימה ומלאת שמחת חיים.
הכל נעשה בנועם וחיוך. החלקים התאורטים והמעשיים בקורס השלימו זה את זה באופן מושלם.
עדי זרמה עם הקבוצה באופן כזה שכולם עבדו ועשו את המשימות בשמחה ובאופן רציני ואיכותי ביותר כשתמיד עדי עוברת, טועמת, מתקנת ומנצחת על כולן בנועם מיוחד ויוצא מן הכלל.
למדתי מטבח טעים שהיה חדש לי.
נהנתי מאוד מקורס שהיה לי מיוחד ועם ידע רב.
שרה מלמד
ראשית, עדי את מקסימה, נעימה ומאוד ברורה בהעברת התכנים, מתכונים והציפיות שלך מהמשתלמות.
קורס הבישול שלך מאוד מאורגן, מסודר ונקי ואפילו מצורפים מתכונים בכל שיעור. מאוד אהבתי ושמחתי שנתת לנו המלצות על מוצרי מזון ומהיכן לרכוש. היה חשוב ותרם מאוד שהסברת על חומרי הגלם באותו שיעור. האוכל היה טעים ואסתטי ואני יצאתי עם מתכונים שאני בוחרת להתאים לחיך של משפחתי ואפילו תבלינים שיכולים להתאים לבישול אחר שלי, כי אנחנו לא טבעוניים.
אורית צינדרמן
זו השנה הראשונה שלי בשבתון והקורס של עדי היה הראשון שנרשמתי אליו. כבר בשלב ההתעניינות הרימה אלי עדי טלפון ובאופן אישי הסבירה ופרטה על הקורס וכיוונה אותי גם בהיבט הטכני. כבר משיחת הטלפון הרגשתי רגועה ובטוחה ברישום לקורס. הקורס היה בנוי היטב, מתוכנן וכלל מגוון טעמים ומטבחים. האווירה הייתה מאוד נעימה במהלך הקורס. עדי מאוד סבלנית וענתה לכולנו תוך כדי בישול חיתוך וקיצוץ. אפשרה לנו גם יד חופשית עם הטעמים ונתנה לנו להתנסות במגוון מהמטבח הטבעוני. למדתי רבות, הכנסתי גם אוכל בריא הביתה בעקבות הקורס ונהנתי מכל רגע. ממליצה בחום!
אתי יצחק לוי
מאוד נהניתי מהקורס, ומהאוירה הנעימה והכייפית, למדתי רבות על הבישול הטיבעוני, הכרתי חומרי גלם חדשים ומתכונים מצוינים, וגם התארגנות קלה ומהירה במטבח.
עדי אחראית, מנוסה ומעניקה את הידע שלה בנדיבות ואהבה, ממליצה בחום על הקורס הטבעוני שמח.
מיכל בטשה
העברת את הקורס במקצועיות רבה, את שופעת ידע בתחום.
קבלתי המון טיפים, מעל הציפיות שלי, למרות שאני לא טבעונית. חלקם יישמתי וחלקם בטוח שאיישם בעתיד.
הגשת את החומר המעשי והתיאורטי בצורה נעימה, ברורה ומקצועית.
האוירה בקורס מאוד נעימה. זו היתה חוויה נעימה.
בת שבע תומר
הקורס עמד מעל ומעבר לציפיות. עדי, הובילה אותו ביד רמה, במקצועיות בלתי מתפשרת, בהקשבה, בהומור, בנועם.
כל מפגש עמד בפני עצמו כיחידה אך היה המון היגיון בבניית הקורס בשלמותו. האוכל היה מדהים, "פתח את הראש" וקבלתי המון טיפים ופטנטים.
הקבוצה שהתגבשה בהובלת עדי היתה קבוצה כייפית ומהנה, כל מפגש היה חגיגה של טעמים, ריחות, חוויות ולמידה משמעותית. לקחתי מהקורס את חדוות הבישול והשתמשתי במתכונים גם בבית ואף העזתי להשתמש בחומרי גלם חדשים בזכות הקורס.
בנוסף, עדי שמרה על קשר, שלחה כל הזמן מתכונים ונתנה המון המון השראה.
ממליצה בחום ומכל הלב. אין לי ספק שאמשיך ללמוד מעדי.
נעמה דאהן
היה קורס מדהים. עדי מלמדת אותו בחינניות, אהבה, בתשומת לב אישית לכל אחד, היא מקצועית מאוד. אני מכינה את הדברים שלמדנו ובעלי מתענג. עשיית האוכל קלה, פשוטה וכיף להכין אותו.
חנה גורפינקל
מאוד נהניתי מהקורס ומהאוירה האינטימית ומהטעמים והריחות החדשים שנחשפתי אליהם. רוב הטיפים מיושמים בבית ואף כשהכנתי חלק מהמתכונים לבני המשפחה, הם התלהבו ואהבו את המטעמים. תודה על הכל
אולגה דז'ורייב
הקורס נתן לי יסודות במטבח הטבעוני החל מהכרות עם חומרי גלם ועד שיטות עבודה מגוונות.
אוכל בריא, טעים וצבעוני.
עדי מלמדת בצורה מאורגנת עם המון סבלנות ובעלת ידע עשיר בנושא.
ממליצה בחום על הקורס.
ורד לב ארי
התרשמתי מאוד מהידע הרב, הניסיון, הנגישות והסבלנות
רחלי מאיוסט
היחס אדיב ומקצועי היה מאוד נעים לעבוד ולשאול שאלות. פתח לי אפשרויות גיוון במטבח והעשיר בידע
שמרית יוליס
מאוד נהניתי להשתתף בקורס של עדי, גיליתי לעצמי הרבה דברים טעמים ובראים.
היתה אווירה מאוד כיפית ונעימה. עדי מאוד מקצועית.
ז'אנה שמאי
הקודם
הבא