שיווק קולינרי וליווי קולינרי לחברות

בשנים האחרונות חל גידול משמעותי בביקוש למזון מן הצומח ולפיתוח של חומרי גלם חדשים וחדשניים המונעים פגיעה בבעלי חיים, תורמים לאיכות הסביבה ולבריאות, מזינים וטעימים.
הסועד העכשוי מצפה היום לפגוש מזון איכותי ומרגש מן הצומח ואפשרויות מגוונות בכל מקום.
 
המטרה שלי

לסייע לחברות המפתחות חומרי גלם ומזונות חדשים מן הצומח, להגיע לקהל היעד ולמשקיעים עם רעיונות, מתכונים והצעות הגשה שיעזרו להנגיש את הפוטנציאל הגלום בחומר הגלם או המזון החדש ולסייע בשיווקם.

להנגיש מזון איכותי מן הצומח, צבעוני, טעים ומרגש לכלל הסועדים והצרכנים בחדרי אוכל בארגונים, במסעדות ובתי מלון ובמוצרי מזון מוכנים שנרכשים ברשתות המזון.

 
איך אני עושה זאת?
1. שיווק קולינרי TM ליווי קולינרי מתקדם לחברות פודטק

לחברות פודטק וחברות המפתחות ומשווקות מזון מן הצומח יש צרכים יחודיים ובזכות הנסיון העשיר והמגוון שלי אני יכולה להציע מעטפת יחודית שלא נראתה עד כה, המשלבת שיווק, עיצוב וקולינריה.

המעטפת כוללת:

  • אפיון הצרכים היחודיים של החברה.
  • פיתוח מתכונים יחודיים עם חומר הגלם החדש.
  • עיצוב, סטיילינג וצילום הצעות הגשה מפתות לשימוש ברשתות חברתיות ובאתר החברה.
  • עיצוב והפקת חוברות מתכונים או קטלוג עם הצעות הגשה להפצה בקרב קהלי היעד והמשקיעים להצגת פוטנציאל המוצר.
  • הנחיית סדנאות בישול והדגמה, למשקיעים ולקוחות פוטנציאלים.
  • ליווי הצוות בתערוכות וכנסים.

והכל בהתאם לצרכים היחודיים של כל חברה.

 
 
2. ליווי קולינרי מן הצומח – ליווי ובניית תפריט מותאם למסעדות, בתי מלון וחברות הסעדה:

מסעדות, בתי מלון וחברות הסעדה, המעוניינות לספק את הצרכים המגוונים של סועדים עם דרישות תזונאיות שונות (טבעונים, צמחונים, צליאקים ועוד) נדרשות להציע מנות מגוונות, טעימות, בריאות בעלות נראות מרשימה מן הצומח, ולעיתים הצוות המקצועי פחות מכיר את מגוון האפשרויות וחומרי הגלם הקיימים וכיצד להשתמש בהם באופן מיטבי,  בזכות הנסיון העשיר שלי אני יכולה להציע מעטפת יחודית המשלבת פיתוח מתכונים, בניית תפריט, והדרכת הצוות.

המעטפת כוללת:

  • אפיון הצרכים היחודיים של הסועדים וצוות המטבח.
  • בניית פתרון רחב ואיכותי לסועדים טבעונים, צמחונים, מפחיתנים ושוחרי בריאות.
  • הרחבת התפריט עם מגוון אופציות מבוססות חומרי גלם מן הצומח  שיתאימו לכל הסועדים
  • התארגנות חכמה וחסכונית בזמן וכסף בהכנת מנות מחומרי גלם מן הצומח
  • פיתוח מתכונים בריאים טעימים וקלים להכנה בהתאם לצרכים הספציפים של הסועדים והמקום.
  • הדרכת הצוות באופן מעשי בשימוש נכון בחומרי גלם שונים מן הצומח בהכנת מנות בריאות וטעימות.
 
נעים להכיר

אני עדי כהן סימן טוב, בלוגרית, יזמית ומנטורית, מומחית לבישול בריא מן הצומח,

מהבלוגריות הטבעוניות הראשונות בישראל, מייסדת ביה"ס לבישול בריא מן הצומח היחיד בישראל.

מלמדת בישול משנת 2015, מפתחת, מעצבת ומצלמת תוכן קולינרי ומתכונים.

בעלת נסיון של 27 שנים כמנהלת שיווק ופיתוח בארגונים שונים.

בעברי, מעצבת גרפית בעלת נסיון עשיר בעולם הפרסום.

 

אז למה לקחת ליווי קולינרי?

הליווי שלי מאפשר לכם לקבל פתרון מותאם ומדוייק לצרכים שלכם ולשדרג באופן משמעותי את החוויה ושביעות הרצון של הצרכנים, הסועדים והמשקיעים שלכם.

 
בואו נדבר – אשמח להכיר קצת יותר ולעזור לכם ולהגיע לגבהים חדשים.
052-6393378 | info@happyvegan.co.il

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

צרו קשר ואשמח לשוחח על ליווי קולינרי

שאלות ופרטים נוספים
052-6393378​