חטיפי גבינה טבעוניים

חטיפי “גבינה” טבעוניים

צילום: עדי כהן סימן טוב

אני אוהבת להכין מנות קלות ומהירות, הנה דוגמא למתכון כזה, קל ומהיר: ח
טיפי “גבינה” טבעוניים, קלים להכנה ומאד טעימים.
הטופו שמשמש כאן כגבינה, מכיל הרבה חלבון ודל בשומן וכולסטרול ומאד בריא.

1 חבילה (300 גר') טופו טרי רך
1 חבילת עלי סיגר מוכנים ומופשרים
מלח
פלפל לפי הטעם
טימין / בזיליקום/ זעתר

לעבודה:
פורסים את חבילת טופו לפרוסות בעובי של כ 1/2 סמנטימטר ומניחים בקופסא עם מים עד לכיסוי מלא. מוסיפים כף מלח ומערבבים.
משרים את הטופו במי המלח כשעה.
פורשים את עלי הסיגר, מניחים פרוסת טופו בחלק הקרוב אלינו, מפלפלים, מפזרים זעתר בזיליקום או טימין וסוגרים:
מגלגלים את עלה הסיגר מעל הטופו, מקפלים משני הצדדים וממשיכים לגלגל עד הסוף כמו סיגר.
מניחים בתבנית על נייר אפיה, מברישים בשמן זית בנדיבות ( הבצק מכיל קמח ומים בלבד ולכן יבש )
אופים כ-15 דקות בחום של 180 מעלות. או מטגנים כמה דקות מכל צד.
מגישים מיד.

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן