סדנאות בישול טבעוני במרכז

סדנאות בישול טבעוני במרכז

המטבח שלי נמצא במודיעין, ממש במרכז הארץ, במחצית הדרך בין תל אביב לירושלים, ובין הצפון לדרום, בין גבעות ירוקות, שדות וצמחי בר, באזור בו עדיין אפשר לנשום לרווחה ולהרגיש את החשמונאים והמכבים שהסתובבו ממש פה.

הקונספט של המטבח שלי הוא מסורתי עם קריצה עדכנית – בכל הסדנאות והמנות שנכין יש אהבה וכבוד רב למטבחים אותנטיים ולאוכל עם מסורת ולכל זה אני מוסיפה טוויסט מודרני ועדכני.

כל המנות מבוססות על חומרי גלם טריים בהתאם לעונה: ירקות, דגנים, קטניות ועשבי תיבול טריים.

אני מזמינה אתכם לחוויה קולינרית מיוחדת עם אוכל משובח ואנשים טובים במרחק נסיעה קצר.

 

בואו ליהנות ממגוון הסדנאות שלי:

אם מדובר בסדנא שתיקח אתכם למטבחים רחוקים באסיה, תחזיר אתכם לכמה שעות למטבח הקטן של סבתא או  תגרום לכם לכמה שעות להרגיש באיטליה – מוזמנים לבוא לבשל איתי.

נחתוך, נגלגל, נתבל, נרכוש מיומנויות חדשות, נכיר חומרי גלם, טכניקות וטעמים חדשים, ולבסוף נאכל יחד ארוחה משותפת ומהנה מהמטעמים שבישלנו.

סדנת תבשילים ביתיים – עם אוכל מבית סבתא בגרסה מודרנית ובריאה

סדנת פיוז’ן אסיאתי צבעונית עם מטעמים ממטבחי אסיה, כל המנות ללא גלוטן.

סדנא איטלקית שמחה ומענגת עם המון אוכל איטלקי שנכין לבד,

סדנת אוכל רחוב  – המבורגר טבעוני, שווארמה טבעונית, בורקס מטורף – את הכל תוכלו ללמוד להכין בקלות בגרסה טבעונית בריאה וטעימה.

סדנת קציצות ולביבות – עם מגוון מתכוני קציצות ולביבות טבעוניות טעימות שלא מתפרקות !

סדנת מאפים – תמיד רציתם להכין מאפים ופשטידות טבעוניות ולא ממש הצלחתם? שתי סדנאות אפיה שונות עם שפע מתכונים שיסדרו לכם את הפינה.

סדנת פיוז'ן ישראלית השואבת השראה ממטבחי האזור ומיועדת בעיקר לתיירים ולתושבי חוץ.

ועוד מגוון סדנאות מתחלפות בנושאים שונים.

כל הסדנאות מבוססות על חומרי גלם ומצרכים עונתיים וטריים מן הצומח.

כל הסדנאות הן טבעוניות ומתאימות לכולם, גם לחובבי בשר.

 

בואו לחוויה קולינרית מיוחדת עם סדנאות בישול טבעוניות שמחות במיוחד.

צפויה לכם חוויה מלמדת, מהנה, ארוחה טובה, ומפגש עם אנשים חדשים ומעניינים.

 

הפרטים הטכניים:

אורכה של כל סדנא כ- 3 שעות.

כל חומרי הגלם כשרים ומן הצומח.

כל הכלים במטבח שלי הינם פרווה.

הסדנאות הפתוחות לקהל הרחב הינן סדנאות פעילות, כלומר כולם משתתפים, כל אחד במידה שהוא/היא בוחרים ואוהבים, והן מיועדות ל 6-12 משתתפים.

אנחנו נקצוץ, נתבל, נערבב ונכין יחד מגוון מטעמים לארוחה משובחת ומהנה אותה נאכל בסיום.

כל משתתפי הסדנא מקבלים חוברת מתכונים ואפשרות להצטרף לקבוצת פייסבוק סגורה בה ניתן להמשיך לקבל מידע ומתכונים ולהתייעץ.

ניתן רכוש שובר מתנה אישי לחבר/ה ולהוסיף מתנות (תבלינים, סינרים וכו')

 

סדנאות פרטיות

ניתן להזמין סדנאות פרטיות למשפחה, חברים או לעבודה, גם לקבוצות גדולות בתיאום מראש

עשרות קבוצות מאורגנות, הגיעו בשנים האחרונות למטבח שלי או הזמינו אותי אליהם לסשן של בישול משותף מלא בחוויות, ריחות והרבה טעמים.

הסדנא מוכרות ע"י הסתדרות המהנדסים והמורים וכן ע"י מועדון טוב ומועדון  מגה לאן.

 

 

מעוניינים בסדנת בישול בריא במרכז? לשאלות והתייעצויות צלצלו 052-6393378 או השאירו פרטים באתר

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן