סלט עגבניות וגרגרי חומוס קייצי

שעון

10 דקות הכנה

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

הדודה שלי גייל שהיא המעריצה מס' 1 שלי, שעוקבת בשקיקה אחר כל מה שאני עושה ומפרסמת ותמיד יש לה משהו נחמד ומפרגן לומר, חגגה יומולדת עגול, אז ארגנו ל מסיבת הפתעה קטנה (כי אחרת היא לא הייתה מסכימה), כל אחד מבני המשפחה הכין כמה דברים וניפגשנו יחד לארוחת צהריים תוססת. לכבודה המצאתי את הסלט הזה.

1.5 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
2 עגבניות קצוצות
5 פטריות שמפיניון טריות חתוכות לרבעים
1/2 צרור כוסברה קצוצה
חופן צנוברים
שמן זית
לימון
קורט מלח ופלפל

 
 

מכינים:
מניחים בקערה את גרגרי החומוס המבושלים, מוסיפים עגבניות קצוצות, פטריות וכוסברה קצוצה
מתבלים בשמן, לימון, מלח ופלפל, מערבבים וטועמים
במידת הצורך מתקנים תיבול.
את הצנוברים מפזרים מעל הסלט, אפשר לקלות אותם קלות במחבת יבשה או לפזר אותם  כפי שהם ללא קליה

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן