ר'ורמה (גורמה) סבזי – תבשיל תרד ושעועית פרסי חמוץ וטעים

שעון

15 דקות הכנה + 50 דקות בישול

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

המצרכים:

2-3 כפות שמן זית

2 בצלים גדולים קצוצים

2-3 שיני שום קצוצות

3 גבעולי סלרי קצוצים כולל העלים

1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ

12 צרור כוסברה קצוץ

1/2 צרור שמיר קצוץ 

3 כוסות תרד טרי קצוץ

6 שזיפים מיובשים מגולענים

2 כוסות שעועית לבנה או אדומה מבושלת 

מיץ מ 2-3  לימונים

2 לימונים פרסים מיובשים (שחור או לבן)

1-2 כפיות כורכום

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים  את שאר המצרכים מלבד הנוזלים ומערבבים.

מוסיפים מים עד לכיסוי העלים ומחצית ממיץ הלימון, ומבשלים כ 40 דקות.   

טועמים ומתקנים תיבול.

במידת הצורך מוסיפים לימון ומלח.

 

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן