המצרכים:
2-3 כפות שמן זית
2 בצלים גדולים קצוצים
2-3 שיני שום קצוצות
3 גבעולי סלרי קצוצים כולל העלים
1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ
12 צרור כוסברה קצוץ
1/2 צרור שמיר קצוץ
3 כוסות תרד טרי קצוץ
6 שזיפים מיובשים מגולענים
2 כוסות שעועית לבנה או אדומה מבושלת
מיץ מ 2-3 לימונים
2 לימונים פרסים מיובשים (שחור או לבן)
1-2 כפיות כורכום
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את שאר המצרכים מלבד הנוזלים ומערבבים.
מוסיפים מים עד לכיסוי העלים ומחצית ממיץ הלימון, ומבשלים כ 40 דקות.
טועמים ומתקנים תיבול.
במידת הצורך מוסיפים לימון ומלח.