משולשי טופו מצופים בקורנפלור ומטוגנים ברוטב צילי, סויה גינגר מייפל שיעשו לכם טעים בבטן ושמח בלב. ללא גלוטן ועשירים בחלבון וסידן.
מצרכים:
300 גרם טופו קשה
1/4 כוס קורנפלור
לרוטב:
2 כפות שמן
8 כפות רוטב סויה
1/2 כפית צ'ילי יבש
2 כפות סירופ מייפל או סילאן
2 שיני שום כתוש
2 כפיות ג'ינג'ר
1 כף לימון
1 כוס מים
2 כפיות קורנפלור
להגשה:
בצל ירוק, כוסברה, שומשום שחור
מכינים:
חותכים את הטופו לפרוסות, מייבשים במגבת נייר וחותכים למשולשים
מפזרים קורנפלור כך שיעטוף את כל המשולשים ומנערים את שאריות הקורנפלור.
מחממים שמן ומטגנים טופו מצופה עד שמשחים
מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים למחבת
מבשלים כמה דקות ביחד ומסירים מהאש.
מקשטים בבצל ירוק, או כוסברה או שומשום.
מגישים עם אורז לבן.
