ירקות אביביים מוקפצים2

ירקות אביביים מוקפצים בשמן זית ועשבי תיבול

שעון

10 דקות הכנה

גלוטן

ללא גלוטן

רשימה 5

עד 8 רכיבים

קיץ וחם ולא בא לנו לעמוד שעות במטבח או לאכול מנות כבדות.
אז הנה מנה קלילה וטעימה, קל להכין ואפשר להגיש כתוספת או כמנת ירקות שעומדת בפני עצמה, חם או בטמפרטורת החדר. היא כיפית וטעימה ולא מכבידה.
מוזמנים לנסות וגם לגוון בירקות - העיקר שיהיה קל וטעים.

המצרכים:

2-3 קישואים יפים חתוכים לקוביות
1 בצל סגול גדול פרוס לפרוסות
1 סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
1 כוס עגבניות שרי חצויות לחצאים
2-3 שיני שום (אופציה)
מלח, פלפל לפי הטעם
שמן זית
2-3 גבעולי בצל ירוק חתוכים
צרור פטרוזיליה קצוצה לקישוט וטעם -אופציה
 
 
אופן ההכנה:
במחבת עמוקה מחממים  2-3 כפות שמן זית.
פורסים את הבצל לפרוסות ומוסיפים למחבת, מטגנים קלות עד שנהייה שקוף ואז מוסיפים את השום והקישואים.
מקפיצים דקה-שתיים ומוסיפים את עגבניות השרי החצויות.
מערבבים ומקפיצים יחד כדקה ומוסיפים את הפטריות והבצל הירוק.
מקפיצים יחד עוד כדקה ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומגישים או שומרים בקופסה אטומה עד לשימוש.
 

מוזמנים לנסות וגם לגוון בירקות – העיקר שיהיה קל וטעים.​

קישור לקופסאות שאני אוהבת

ירקות אביביים מוקפצים

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן