פאד קפאו3

פאד קפאו טבעוני

שעון

30 דקות הכנה

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

רשימה 5 רכיבים

עד 8 רכיבים

מנה מושלמת וסופר פופולרית בתאילנד.
במקומות רבים מגישים את המנה הזו מפורקת: בסיס של אורז לבן ומעליו תערובת בשר מתובל - אני החלטתי לשלב בינהם כי לדעתי זה מוצלח וטעים יותר.
מעל הוספתי את הביצה העלומה המטורפת של yoegg ופשוט התעלפנו!

המצרכים:

1 שקית (400 גר') פתיתי טחון מן הצומח (אני השתמשתי בשל טבעול)

1 בצל גדול קצוץ

2 שיני שום כתושות

1 גזר קצוץ קטן

2 בצל ירוק קצוץ

1 צרור פטרוזיליה קצוצה

2 כוסות אורז בסמטי משטוף ומסונן

1 כף רסק עגבניות

2 כפות רוטב סויה  

1 כף סילאן טבעי ללא סוכר

3  כוסות מים

1/2 כפית תבלין בהרת

שמן זית

מכינים:

משמנים מחבת עמוקה בשמן זית, ומטגנים את הבצל והגזר עד לשקיפות, מוסיפים בצל ירוק, שום ואת פתיתי הסויה ומטגנים כמה דקות יחד.

מוסיפים את הפטרוזיליה והבהרת ומערבבים.

מוסיפים רסק עגבניות, סילאן, סויה, אורז ומים, מערבבים ומכסים במכסה.

מבשלים כ 20 דקות על להבה נמוכה עד שהאורז מבושל.

מכבים את הלהבה, מערבבים בעדינות, ומשאירים מכוסה במכסה עוד כ 5 דקות.

להגשה: מניחים ביצה עין או עלומה טבעונית מעל ומגישים.

אפשר לראות את סרטון ההכנה
באינסטגרם:  https://www.instagram.com/happyvegan.co.il/
או בטיקטוק: https://www.tiktok.com/@happyvegan.co.il
 
פאד קפאו2

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן