שעועית הולנדית, פטריות וטופו מוקפצים בסויה וסילאן

שעון

15 דקות הכנה

גלוטן

לא גלוטן

ירקות פריכים וטופו מוקפצים ברוטב אסיאתי מתקתק

המצרכים:

2 כוסות שעועית הולנדית/שעועית ירוקה

1 כוס אפונה טריה/קפואה

1 סלסלת פטריות שאוהבים (אני אוהבת לשלב כמה סוגים)

1 בצל סגול קטן פרוס

1 כוס תרד טרי

1 חבילת טופו קשה חתוך לקוביות

3 כפות רוטב סויה

2 כפות סילאן או מייפל טהור

1 כפית קורנפלור מדוללת בחצי כוס מים

 

איך מכינים:

מקפיצים את הטופו במעט שמן זית, מוסיפים 1 כף רוטב סויה, ומערבבים, מוסיפים את השעועית, ומקפיצים כ 2 דקות, מוסיפים: בצל, פטריות ואפונה ירוקה. 

מוסיפים את הקורנפלור המדולל ואת יתרת הסויה והסילאן, מערבבים, מוסיפים את התרד ומסירים מהאש.

 

מתכונים דומים:

הנה הצעת הגשה של הירקות האלו עם פולנטה

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); });
גלילה לראש העמוד