ירקות פריכים וטופו מוקפצים ברוטב אסיאתי מתקתק
המצרכים:
2 כוסות שעועית הולנדית/שעועית ירוקה
1 כוס אפונה טריה/קפואה
1 סלסלת פטריות שאוהבים (אני אוהבת לשלב כמה סוגים)
1 בצל סגול קטן פרוס
1 כוס תרד טרי
1 חבילת טופו קשה חתוך לקוביות
3 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן או מייפל טהור
1 כפית קורנפלור מדוללת בחצי כוס מים
איך מכינים:
מקפיצים את הטופו במעט שמן זית, מוסיפים 1 כף רוטב סויה, ומערבבים, מוסיפים את השעועית, ומקפיצים כ 2 דקות, מוסיפים: בצל, פטריות ואפונה ירוקה.
מוסיפים את הקורנפלור המדולל ואת יתרת הסויה והסילאן, מערבבים, מוסיפים את התרד ומסירים מהאש.
מתכונים דומים:
הנה הצעת הגשה של הירקות האלו עם פולנטה