כדורי גבינת טופו

שעון

10 דקות

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 מרכיבים

1 חבילה (300 גרם) טופו קשה

2 כפות מיץ לימון, סחוט טרי

1/4-1/2 כוס חלב צמחי ללא סוכר (סויה, שיבולת שועל, אורז…)

3-4 כפות שמן זית

1/2-1 כפית מלח

 

ציפויים:

שמיר קצוץ, קצות, עירית קצוצה, בצל מטוגן, שומשום קלוי, קצח, זעתר, פפריקה מיובשת, שקדים קצוצים, אגוזים קצוצים ועוד

 

מניחים את כל המצרכים מלבד הציפויים במעבד מזון, טוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק.

טועמים, ומתקנים תיבול.

מעבירים את הגבינה לבד חיתול או גזה שמונח מעל מסננת לסינון עודפי נוזלים.

מאחסנים במקרר לשעה לפחות כדי שהגבינה תתייצב.

 

אפשר להגיש את הגבינה כפי שהיא למריחה או ליצור כדורים:

מוציאים מהמקרר, אוספים כפית מהעיסה ומגלגלים בעדינות בעזרת ידיים רטובות מעט.

מניחים את הכדור בקערה עם הציפוי שבחרנו ומגלגלים בעדינות עד שהציפוי מכסה את הכדור.

מניחים במקרר להתייצבות נוספת עד ההגשה.

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן