הנה מתכון קל ומהיר למנה טעימה, ומלאת חלבון שמכינים בקלי קלות ומחליפה בגאווה כל מנה "חלבית".
1 חבילת טופו קשה (300 גר')
1 חבילה טופו משי (300 גר')
חבילת עלי פילו (יש להפשיר כשעתיים לפני העבודה)
1.5 כוסות זיתים מגולענים וחצויים
שמן זית
מלח, פלפל
מכניסים את הטופו יחד עם כפית מלח שטוחה ו 6 כפות שמן זית לבלנדר ומעבדים,
כשנוצר מרקם חלק טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים את הזיתים ומערבבים. פורשים בעדינות את כל חבילת דפי הפילו, מורחים את הגבינה על העלה העליון, אוספים 2 עלים ומגלגלים לרולדה.
ממשיכים כך עם כל העלים.
אפשר לגלגל כל רולדה לשבלול אישי, או לגלגל את כולן יחד לשבלול גדול.
משמנים היטב מכל הצדדים ומפזרים שומשום או קצח.
אופים כ-15-20 דקות או עד שמשחים בחום של 190 מעלות.
מגישים חם.