מרק כתומים וג’ינג’ר עם פטנט

10 דקות הכנה + 30 דקות בישול

עם הילדים

לא גלוטן

תוספת העדשים הכתומות מעבה את המרק ומעשירה אותו בויטמינים, ברזל, חלבון וסיבים תזונתיים

המצרכים:

1 חתיכת דלעת קלופה וחתוכה
2 גזרים קלופים וחתוכים
1 בטטה קלופה וחתוכה
1 בצל קלוף וחתוך
1 כוס עדשים כתומות שטופות ומסוננות.

2 שיני שום

1 כפית גרידת ג’ינגר טרי (אם משתמשים באבקה מסתפקים במחצית הכמות)

מלח ופלפל לפי הטעם

כ 1 ליטר מים

לקישוט בעת ההגשה: כוסברה טריה קצוצה/ כמה טיפות של שמן שומשום/כף קרם קוקוס

 

לעבודה:

מניחים את כל המצרכים יחד בסיר עם מים מעל גובה הירקות ומבשלים עד שהירקות מתרככים והעדשים נמסות.
אם צריך אפשר להוסיף מים.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרסקים בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק לגמרי.
אם המרק סמיך כמו גרבר יש להוסיף מים.

טועמים ומתקנים תיבול.
אפשר לתבל בכוסברה קצוצה או זילוף של מעט שמן שומשום או קרם קוקוס.כף

 

מוזמנים לשתף באהבה

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
X
דילוג לתוכן