סדנאות בישול לחברות

סדנאות בישול לחברות וארגונים

אתם מבלים יחד כל כך הרבה שעות, הקולגות מהעבודה כבר מזמן הפכו לחלק מהחיים שלנו, אנחנו מזמינים אותם לשמחות, הם מלווים אותנו בשעות קשות, ומידי פעם זה כיף לבלות יחד גם מחוץ לשעות העבודה בפעילות חווייתית ומגבשת.

ארגונים רבים בחרו בסדנאות הבישול שלי כפעילות מגבשת ומהנה לבלות כמה שעות מחוץ למקום העבודה עם האנשים שאנחנו מבלים איתם כל כך הרבה שעות ביום והפכו לחלק בלתי נפרד מחיינו.

אם מדובר בסדנא שתיקח אתכם למטבחים רחוקים באסיה או תגרום לכם לכמה שעות להרגיש באיטליה. מוזמנים להגיע למטבח שלי לבשל יחד או שאני אגיע אליכם לכמה שעות של חיתוך, גילגול, תיבול משותפים, רכישת מיומנויות חדשות, גילוי של טכניקות וטעמים חדשים ולבסוף ארוחה משותפת ומהנה של המטעמים שבישלתם בעצמכם.

 

כיצד מתנהלת הפעילות?

אורכה של כל סדנא כ- 3 שעות (אפשר בהחלט גם יותר).

אני מספקת את כל המצרכים הדרושים.

כל חומרי הגלם כשרים ומן הצומח.

כל הכלים במטבח שלי הינם פרווה.

הסדנאות מתאימות לקבוצות בנות 4-30 משתתפים. בהתאם לגודל הקבוצה אני בונה ומתאימה את אופי הסדנא.

כל הסדנאות הינן פעילות, כלומר כולם משתתפים, כל אחד במידה שהוא/היא בוחרים ואוהבים.

אנחנו נקצוץ, נתבל, נערבב ונכין יחד מגוון מטעמים לארוחה משובחת ומהנה.

 

מה מבשלים?

הסדנא האסיאתית – כוללת מגוון מנות ממטבחי אסיה השונים: הודו, ויאטנם ותאילנד ומאפשרת קפיצה קטנה למחוזות רחוקים. כל המנות בסדנא האסיאתית נטולות גלוטן.

הסדנא האיטלקית – כוללת מגוון מנות איטלקיות: פוקצ’ות, קלצונה,פסטה, אנטיפסטי וכו’.
מוזיקה איטלקית ברקע והרבה שמח.

 

סדנאות נוספות לבחירה:

תבשילים ביתיים – אוכל של סבתא בגרסה בריאה ומודרנית, סדנת אפיה, סדנת קציצות ולביבות, סדנת אוכל רחוב, סדנא עונתית ללא גלוטן וסוכר ועוד.

אשמח לבנות עבור החברה שלכם סדנא ייעודית עפ”י הטעם והצרכים שלכם.

כל משתתפי הסדנא מקבלים חוברת מתכונים ואפשרות להצטרף לקבוצת פייסבוק סגורה בה ניתן להמשיך לקבל מידע ומתכונים ולהתייעץ.

ניתן להוסיף גם מתנות לצוות (תבלינים, סינרים וכו’)

להגברת השימחה ניתן להוסיף לסדנא גם יין או קוקטיילים

 

למה לבחור דווקא בי?

עשרות קבוצות מאורגנות, הגיעו בשנים האחרונות למטבח שלי או הזמינו אותי אליהם לסשן של בישול משותף מלא בחוויות, ריחות והרבה טעמים.

צוותים של מורות בסיום שנת לימודים, מחלקות או חברות שלמות שמגיעות במקום יום עבודה או בשעות הערב לבלות יחד עם פעילות משותפת ואוכל טוב.

הסדנא המשותפת מהווה אירוע מגבש וחווייתי שנשמר בזיכרון המשותף של המשתתפים שנים רבות.

אם אתם מחפשים פעילות מגבשת לאנשי הארגון או שאתם כבר חברים טובים ורוצים לחגוג יחד, מוזמנים לפעילות משותפת מגבשת ומהנה המשלבת משימות, עבודת צוות, תחושת הישג ויצירה והרבה אוכל משובח.

הסדנאות מוכרות ע”י הסתדרות המהנדסים והמורים וכן ע”י מועדון טוב ומועדון  מגה לאן.

לשאלות והתייעצויות ניתן ליצור קשר בטלפון 052-6393378 או השאירו פרטים באתר

 

 

מוזמנים לשתף באהבה

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
X
דילוג לתוכן