פאייה טבעונית

שעון

15 דקות הכנה + 30 דקות בישול

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

ארוחה טעימה ומלאה עם שפע של ירקות וקטניות המספקת שפע של ערכים תזונתיים חשובים ומהווה חלבון שלם (מלא).
המצרכים:

פאייה
1 כוס אורז בסמטי
2 כוסות מים
חצי כוס אפונה
חצי חב’ טופו קשה (150 גר’) קוביות

מעט רוטב סויה
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
חצי כוס כרוב 
1 בצל סגול
1 כוס עלי תרד
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
1/2 כוס קרם קוקוס
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

חותכים את הטופו לקוביות, מניחים בקערה ומפזרים 2 כפות רוטב סויה.

מניחים בצד לספיגת הטעמים.

בנתיים קוצצים ומטגנים במעט שמן זית בצל וכרוב .

מוסיפים את הטופו לטיגון קל ואת האורז ומערבבים עד שיצופה בשמן.

מוסיפים את שאר הירקות, התבלינים והנוזלים.

מנמיכים את האש ומכסים במכסה.

מבשלים כ 20 דקות, בודקים שהאורז מבושל.

מכבים את האש ומשאירים עוד כ 10 דקות עם מכסה סגור.

מערבבים בעדינות רבה בעזרת מזלג כדי להפריד את הגרגרים ולמנוע היווצרות גושים.

מגישים ונהנים.

 

בתיאבון

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן