רוטב עגבניות בסיסי מדהים

שעון

10 דקות הכנה + 30 דקות בישול

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

המצרכים:

3 בצלים גדולים קצוצים דק

2 קילו עגבניות בשלות (אפשר להשתמש בעגבניות מרוסקות מקופסת שימורים)

4-5 שיני שום פרוסות

5-6 כפות רסק עגבניות

כ 1.5 ליטר מים (בהדרגה)

מלח, פלפל לפי הטעם

 

להכנה:

מטגנים את הבצל בשמן זית, כשהופך שקוף מוסיפים שיני שום פרוסות דק, לכמה שניות של טיגון משותף, ואז את העגבניות הקצוצות, מערבבים ומבשלים יחד כמה דקות.

מוסיפים 5 כפות של רסק עגבניות, מערבבים היטב ומוסיפים 1.5 ליטר מים.

מוסיפים כפית מלח, טיפה פלפל אם אוהבים, מכסים את הסיר ונותנים לרוטב להתבשל.

לאחר 10 דקות בישול טועמים: במידה וחמוץ מוסיפים רבע כפית סוכר, אם חסר מלח או פלפל מוסיפים, אם סמיך מידי מוסיפים מים ואם דליל מידי מבשלים עוד כמה דקות ללא מכסה.

כשהרוטב מוכן וטעים, מניחים בצד לצינון.

אפשר לחלק למנות ולהקפיא לשעת הצורך.

 

בתיאבון.

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן