שברי שוקולד עם הפתעות

שעון

15 דקות הכנה + 60 דקות קירור

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

המצרכים:
200 ג' שוקולד מריר איכותי
1/4 כוס קרם קוקוס לפחות 17% שומן
 
תוספות 
1/4 כוס אגוזים טבעיים (לא קלויים ולא מומלחים)
1/4 כוס שקדים טבעיים קצוצים או פרוסים 
1/4 כוס חמוציות או פטל מיובש
1/4 כוס שבבי קוקוס
1/4 כוס גרעיני דלעת 
1/4 כוס פיסטוקים טבעיים
אפשר לוותר על חלק מהתוספות או להחליף באחרות  
אופציות לתיבול: כפית גרידת תפוז, תוכן של 3 תרמילי הל, 1/4 כפית מלח גס, 1 כפית תמצית וניל
 
אופן ההכנה:
שוברים את השוקולד ומניחים  בקערת זכוכית עם קרם הקוקוס. את קערת הזכוכית מניחים מעל סיר עם מים רותחים המונח על הכיריים, המים מבעבעים והשוקולד נמס מהחום,
מערבבים בעדינות את השוקולד עד שנמס לחלוטין.
אם אוהבים, אפשר להוסיף את התיבול: וניל/ הל/ תפוז
 
שופכים את השוקולד הנמס על ניר אפיה המונח על תבנית, מגש או קרש חיתוך, משטחים לגובה אחיד.
מפזרים את התוספות על השוקולד ומהדקים.
אני אוהבת לפזר את התוספות באזורים שונים כך שיש  חלק עם אגוזים, חלק אחר עם חמוציות וכו' וכך יש אפשרות לקבל בכל פעם חתיכת שוקולד עם תוספות שונות.
מכניסים את התבנית לפריזר לשעה.
מוציאים את התבנית מהפריזר, אם השוקולד קשה ומוצק אפשר להתחיל לשבור בעזרת הידים לחתיכות.
מאפסנים בקופסה סגורה במקום קריר.
 
תיהנו 
 

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן