שווארמה1

שווארמה טבעונית קלה וסופר בריאה

שעון

30 דקות השריה+10 דקות הכנה

גלוטן

לא גלוטן

רשימה 5

עד 7 רכיבים

השווארמה הזו מבוססת על נתחי חלבון סויה עשירים בחלבון, דלים בשומן וללא גלוטן. הם מצויינים להכנת מגוון מנות, קלים להכנה, אפשר לאכסן אותם לאורך זמן והם סופגים כל טעם וסופר טעימים.
אני הוספתי להם פטריות ובצל כי אני ממש אוהבת את השילוב והגשתי אותם על גבי לאפה עם טחינה ולימון כבוש שהכנתי בבית (מתכון למטה) - הכל יצא מעולה!!
בהמשך המתכון צירפתי גם קוד קופון לרכישה בהנחה של 20% הנחה! מוזמנים לנסות ולספר לי איך יצא.
בתיאבון.

המצרכים:

1 כוס נתחי סויה יבשים

(אני ממליצה על המוצר של "vegan power מחוברים לחיים" – לטעמי הוא הכי מוצלח. אפשר להשתמש בכל סוג אחר)

1 סלסלה פטריות (אפשר מסוגים שונים)

1 בצל גדול פרוס דק

1 כף פפריקה מתוקה או מעושנת

1 כף תערובת תיבול לשווארמה

1 כף רוטב סויה או יותר

מעט שמן לטיגון

מעט מים

משרים את נתחי הסויה מראש בהרבה מים כ 30 דקות, מסננים, שוטפים שוב וסוחטים מעט.

פורסים בצל ופטריות לגפרורים, משמנים מחבת חמה ומטגנים בהקפצה בצל, מוסיפים נתחי סויה עד שמשחימים, מוסיפים את הפטריות, מתבלים וטועמים, במידת הצורך מוסיפים מלח או תבלינים.

אם יבש מידי מוסיפים מעט מים.

מגישים מיד בפיתה או בטורטיה, עם טחינה, פטרוזיליה קצוצה וסלט עגבניות.

מצורף קישור לאתר של vegan power וקוד ההנחה שלי לנתחי הסויה:
https://veganpower.co.il/

תוכלו להשתמש בקוד ההנחה שלי: "עדי" לקבלת 20% הנחה!

(ההטבה  על טחון סויה ועל רצועות חלבון סויה יבשים בלבד).

את הקוד מכניסים בשלב התשלום באתר.

 
שווארמה2

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן