תבשיל גרגרי חומוס עם תרד ושמיר בסגנון יווני

שעון

10 דקות הכנה + 40 דקות בישול

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

את המנה הזו הגישו לי באחת הטברנות ברודוס, היא חמה ומשביעה ומרגישה כאילו איזו מאמא יווניה הכינה אותה במטבח הקטן שלה.
אפשר לגוון ולהוסיף גם שעועית ירוקה או לבנה ולקבל תבשיל חומוס ושעועית.

המצרכים:

2-3 כפות שמן זית

2 בצלים גדולים קצוצים

2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים (אפשר קפואים או משומרים)

3 כוסות תרד טרי קצוץ

2-3 שיני שום קצוצות

1 עגבניה קצוצה דק

2 גבעולי סלרי קצוצים כולל העלים

1/2 צרור שמיר קצוץ ללא גבעולים

מיץ מ 1-2 לימונים

1 כפית כורכום

מלח ופלפל לפי הטעם

2-3 כוסות מים.

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים  את שאר המצרכים מלבד הנוזלים ומערבבים.

מוסיפים מים עד לכיסוי העלים ומחצית ממיץ הלימון, ומבשלים כ 40 דקות.   

טועמים ומתקנים תיבול.

במידת הצורך מוסיפים עוד לימון ומלח.

 

בתיאבון

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן