תבשיל גרגרי חומוס עם תרד ושמיר בסגנון יווני

10 דקות הכנה + 40 דקות בישול

עם הילדים

ללא גלוטן

את המנה הזו הגישו לי באחת הטברנות ברודוס, היא חמה ומשביעה ומרגישה כאילו איזו מאמא יווניה הכינה אותה במטבח הקטן שלה.

המצרכים:

2-3 כפות שמן זית

2 בצלים גדולים קצוצים

2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים (אפשר קפואים או משומרים)

3 כוסות תרד טרי קצוץ

2-3 שיני שום קצוצות

1 עגבניה קצוצה דק

2 גבעולי סלרי קצוצים כולל העלים

1/2 צרור שמיר קצוץ ללא גבעולים

מיץ מ 1-2 לימונים

1 כפית כורכום

מלח ופלפל לפי הטעם

2-3 כוסות מים.

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים  את שאר המצרכים מלבד הנוזלים ומערבבים.

מוסיפים מים עד לכיסוי העלים ומחצית ממיץ הלימון, ומבשלים כ 40 דקות.   

טועמים ומתקנים תיבול.

במידת הצורך מוסיפים עוד לימון ומלח.

 

בתיאבון

מוזמנים לשתף באהבה

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
X
דילוג לתוכן