מתכון נהדר לקינוח טבעוני טעים, בריא ומהיר ללא גלוטן שהוא גרסה לכדורי השקדים והאגוזים בטחינה שפרסמתי לפני כשנתיים.
חברתי אורלי פיטל הקרמיקאית המוכשרת אימצה את הכדורים והכינה אותם עשרות פעמים. באחת הפעמים כשהגעתי אליה למפגש חברות, היא הגישה אותם בגרסה קצת שונה עם חמאת בוטנים ומייפל, בתוך אחד מכלי הקרמיקה הייפייפיים שלה והנה הגרסה החדשה בצילום נפלא של חברתי הצלמת סיגל לדנהיים
.
המצרכים:
חצי כוס אגוזים לא קלויים טחונים דק (אגוזי מלך, מקדמיה, פקאן)
חצי כוס קמח שקדים או שקדים טחונים
2 כפות חמאת בוטנים
2-3 כפיות מייפל (תלוי במתיקות שאתם אוהבים)
לציפוי: קוקוס טחון
אופן ההכנה:
לערבב את כל המצרכים יחד בקערה, להרטיב טיפה את הידיים וליצור כדורים בידיים לחות.
במידה והעיסה יבשה מידי ולא מתגבשת לכדורים אפשר להוסיף עוד כפית או שתיים חמאת בוטנים.
במידה והעיסה רטובה מידי אפשר להוסיף עוד כף של שקדים טחונים.
אפשר לצפות בשקדים, אגוזים או קוקוס טחונים.
בתיאבון
מוזמנים לבקר באתר הסטודיו של אורלי פיטל ceramics by orly
מוזמנים לבקר בדף של הצלמת סיגל לדנהיים