לחמניות פסטו טבעוניות משגעות ללא ביצה או סוכר

שעון

10 דקות הכנה + 2 שעות תפיחה + 15 דקות אפיה

ילד

עם הילדים

מתכון קל ללחמניות פסטו מדהימות שתמיד מצליחות ללא סוכר וביצים

המצרכים  לבצק:

1 ק”ג קמח כוסמין לבן (אפשר כל קמח אחר)

2 כפות גדושות שמרים טריים/יבשים

2 כפות סילאן

1/2 כס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר

1/2 1 כפות מלח

2/3 כוס שמן קנולה

כ-2.15-2.5 כוסות מים (בהדרגה)

 

לקישוט:

פסטו בייתי או קנוי

מלח גס, שומשום

 

איך מכינים:

מערבבים את כל חומרי הבצק מלבד המלח יחד, מוסיפים מלח וממשיכים עד לקבלת בצק אחיד, לשים כ 10 דקות עד שהבצק רך ונעים.

מניחים בקערה, משמנים מעט מלמעלה ובצדדים ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת, רצוי להניח במקום חמים למנוחה של כשעתיים.

לאחר שהבצק מכפיל את נפחו (בין שעה לשעתיים) מחלקים לכדורים בגודל כדור טניס.

מעבירים את כדורי הבצק לתבנית עם נייר אפיה, ממקמים אותם במרחק אחד מהשני כדי לתת להם מקום לתפוח.

וחורצים פסים בעזרת סכין חדה מאד.

מניחים רוטב פסטו בקערית, אם הוא סמיך אפשר לדלל במעט מים או שמן זית, מברישים את הפסטו מעל הלחמניות ומקשטים בשומשום/מלח גס.

אופים בחום של 250 מעלות כ-15 דקות (בידקו – הבצק צריך להיות אפוי מלמטה)

בתיאבון

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן