כרובית אפויה

40 דקות

ללא גלוטן

עד 5 רכיבים

מנה חגיגית ויפה, קלה להכנה וקלה למשקל, שאפשר להכין ןלהגיש לכל ארוחה בקלות.

1 כרובית טריה ויפה

שמן זית

1/2-1 כפית מלח (רצוי גס)

שקדים פרוסים/פטרוזיליה קצוצה (אופציה)

 

איך מכינים?

שוטפים את הכרובית ומסירים ממנה חלקים כהים אם יש.

מניחים בסיר עם מעט מים, מכסים במכס ומביאים לרתיחה, מאדים כ 3- 4 דקות עד שהכרובית מתרכככת מעט.

מעבירים לתבנית עם נייר אפיה, או תבנית יפה להגשה.

בעזרת מברשת מורחים שמן זית בנדיבות על כל הכרובית ומפזרים מעל מלח.

אופים בחום של 180 מעלות כ 20 דקות עד שהכרובית משחימה.

אפשר לפזר מעט שקדים פרוסים או פטרוזיליה לפני ההגשה.

 

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן