מניפות תפוחי אדמה אפויים בבזילקום

שעון

30 דקות בישול + 30 דקות אפיה

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד 5 רכיבים

זו תוספת נהדרת, טעימה, שגם נראית נפלא ומתאימה לאירוח, תתפלאו כמה קל להכין אותה

המצרכים:

15 תפוחי אדמה קטנים

1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים היטב (עלים בלבד) – אפשר להשתמש גם בעשבי תיבול אחרים

1/2 כוס שמן זית

1 כפית מלח 

לקישוט: עשבי תיבול , שקדים

 

אופן ההכנה

מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם בסיר עם הרבה מים.

כשהם מתחילים להתרכך וחצי מבושלים (נועצים מזלג ורואים שהיא ננעצת ללא שימוש בכוח) מסירים מהאש, מסננים את המים ומניחים בצד להצטנן מעט.

כשתפוחי האדמה התקררו מעבירים אותם לתבנית ופורסים כל תפוח בעדינות לפרוסות מבלי להפריד בינהן, כלומר, פורסים ומשאירים את החלק התחתון מחובר. (עדיף לבצע את החיתוך כשהם קרים, כך הם יציבים יותר ופחות נוטים להתפרק)

 

בקערה מערבבים בזיליקום, שמן זית ומלח.

בעזרת מברשת מברישים את הרוטב על תפוחי האדמה ובין הפרוסות.

אופים בחום של 180 מעלות כ 20-30 דקות עד שתפוחי האדמה שחומים, קריספים בחוץ ורכים בפנים.

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); });
גלילה לראש העמוד