פילאף אורז ערמונים2

פילאף אורז בסמטי ערמונים ורימונים חגיגי

שעון

5 דקות הכנה + 15דקות בישול

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

רשימה 5

עד 7 רכיבים

עכשיו בעונת החגים, כדאי לנצל את העונה הקצרה של הרימונים ולשלב אותם בסלטים ותבשילים. הרימון עשיר בסיבים, ויטמינים ומינרלים, המון וויטמין C וגם חומצה פולית ואשלגן. אז שילבתי אותו בפילאף עם בצל מטוגן וערמונים וקיבלתי מנה יפייפיה טעימה ועשירה בויטמינים ומינרלים.
בתיאבון.

המצרכים

2-3 כפות שמן זית

1 בצל גדול קלוף וקצוץ

1.5 כוסות אורז בסמטי שטוף ומסונן

 1חבילה ערמונים בוואקום פרוסים

2.25 כוסות מים רותחים

1 כפית בהרט/ראס אל חנות

1 כפית שטוחה מלח

לקישוט: 1 כוס גרגירי רימון  (אופציה)

 

איך מכינים:

בסיר כבד מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את האורז, ערמונים והבהרט ומערבבים כך שהאורז יצופה כולו בשמן והבהרט יקלה מעט.

מוסיפים מלח ומים. מנמיכים את הלהבה ומכסים את הסיר במכסה.

מבשלים כ 20 דקות עד שהאורז מוכן.

מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את גרגירי הרימון.

פילאף אורז ערמונים

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן