החורף התחיל והשנה אנחנו יותר מתמיד בבית. לכולנו חשוב לאכול טוב, אבל לכל אחד מאיתנו יש את המכשולים והאתגרים בבישול אוכל בריא וגם טעים.
אני שומעת אנשים שחושבים שלאכול בריא דורש רכישת חומרי גלם מיוחדים או יקרים וקשה להם להתחייב ולעמוד בהוצאות גבוהות.
או כאלה שחושבים שלבשל בריא דורש עבודה מורכבת ושעות של בישולים מסובכים.
אני נתקלת בהמון הערות של אנשים שחושבים שאוכל בריא או טבעוני הם פשוט לא טעימים (מישהי פעם צחקה ושאלה: איך בישול טבעוני יכול להיות שמח").
ולפעמים יש תדמית שאוכל טבעוני חסר ערכים תזונתיים חשובים ואנשים חוששים מאד שבני משפחתם יהיו חלשים ויחסרו להם ברזל, סידן או חלבון.
כששקלתי לעבור לתזונה מן הצומח גם אני חששתי שיהיה לי קשה, שלא יהיה לי מה לאכול, שהאוכל יהיה משעמם, דל ויקר ושיהיה לי מחסור בערכים תזונתיים חשובים…
אבל גיליתי עולם קולינרי מדהים ועשיר, גיליתי שאוכל מן הצומח יכול להיות עשיר, טעים, מפתה, צבעוני, בריא ומלא בתשוקה והנאה.
וגם עשיתי שינוי בקריירה, והיום אני מלמדת את כל החוששים שאפשר לבשל אוכל מן הצומח טעים בקלות, שלא צריך לשבור קופת חסכון, לקנות רק בחנויות טבע יקרות או לעמוד שעות במטבח להכין מנות מוזרות.
אוכל מן הצומח יכול בהחלט ובקלות להיות טעים, עשיר, מגוון, בריא וגם זול – תשאלו את משתתפי הקורסים והסדנאות שלי שלמדו להכיר חומרי גלם נהדרים במחירים נוחים, טכניקות לקיצורי דרך בבישול ואפיה ופשוט לבשל טעים ובריא.
למשל דנית ואביבה שלמדו מהקורס הדיגיטלי וכתבו לי:
הי עדי,
רוצה להתחיל בזה שזו הפעם הראשונה שאני מבשלת עם הדרכה בוידאו, וזה פשוט מעולה.
את ברורה, זורמת ונעימה מאוד!
בינתיים ניסיתי את קציצות הירק פעמיים שיצאו טעימות מאוד ואת גבינת השקדים שפשוט חוסלה לפני שהגעתי אליה.. מושלמת..
תודה רבה!
דנית דורון
הקורס הזה הוא הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי ולמשפחה !
הקורס בנוי היטב, הרעיונות לבישול וכמות המתכונים הענקית, מאפשרת לי להנות מבחירה רחבה ביותר של בישולים, הכיף של להניח את המחשב או הטבלט על המדף ליד, לראות את תהליך הבישול זה ממש כמו להיות בסדנה פרונטלית, הערך עצום !!
אני נהנית מאוד מהתוכן המגוון והטעים, ומבינה שאפשר להכין דברים פשוטים בקלות. בנוסף, יש את המתכון כתוב וזה מסייע להכנה של המצרכים .
עשיתי לעצמי ולמשפחתי טובה גדולה מאוד עם רכישת הקורס שלא נתקלתי בכזה מעולם.
שאפו עדי על הקורס המושקע ואת אורחת במטבחי כמעט מדי יום !
זה שידרג את התזונה בבית, התחלתי להשתמש במרכיבים שלא הכרתי בפשטות ובנוחות גדולה.
אביבה ברק
או אביבית ודנה שהשתתפו בקורס הפרונטלי
עדי יקרה, רציתי להודות לך על הקורס המדהים שעשיתי אצלך במסגרת השבתון, על האווירה הביתית והנעימה, ההסברים, המתכונים ובעיקר על נתינת פתח לבישול אוכל איכותי ומזין.
אמליץ בחום על הקורס המתאים מאוד לכל מי שרוצה לבשל בריא ולא רק טבעוני. נהניתי מכל רגע!!! "
תודה רבה, אביבית כהן
ממליצה בחום! עדי מקצועית נעימה סבלנית ופרקטית. חידשה לנו גם כשחשבנו שכבר אין מה לחדש לנו.
הפכה הכל לפשוט, מהנה וטעים להפליא!
בהחלט נכין בבית!
תודה על חוויה מגבשת מלמדת וטעימה בטירוף.
דנה סטנדל