מאפי פילו עם טופו ותרד

מאפי פילו אישיים עם גבינה טבעונית ותרד

שעון

15 דקות הכנה +15 דקות אפיה

ילד

עם הילדים

רשימה 5 רכיבים

עד 7 רכיבים

אלו מאפים כיפים, חגיגיים, קלים להכנה שאפשר להגיש לארוחה קלה או לאירוח אלגנטי.

שימו לב, שחשוב להגיש מיד אחרת הבצק מתייבש.

1  חבילת דפי פילו מופשרים

1 חבילת טופו קשה (300 גר')

1 חב' טופו משי (330 גר)

1 חבילה תרד טרי (יש לשטוף ולנער מעודפי מים)

1/4 כוס שמן זית

1 כפית מיץ לימון

1.5 כפית מלח

 

מכניסים את הטופו הקשה למעבד מזון ומעבדים בפולסים, עם  מלח, שמן זית ולימון.

כשנוצר מרקם פרורי, מוסיפים את טופו המשי וממשיכים לרסק עד לקבלת מרקם גס כמו קוטג, טועמים ומתקנים תיבול.

אם אין מעבד מזון אפשר לגרר בפומפיה.

קוצצים את התרד גס ומערבבים עם תערובת הטופו.

פורסים את דפי הפילו על משטח העבודה וחותכים ל 4.

מניחים כף מלית במרכז כל ריבוע, אוספים את 4 קצוות הדף למעל ומהדקים מעל המלית תוך כדי סיבוב עדין של החלק התחתון.

יוצרים שקיק קטן עם מלית.

מניחים על גבי נייר אפיה ומשמנים בשמן זית מכל הצדדים .

אופים בחום של 190 מעלות כ-15-20 דקות.

חשוב מאד: לאפות את מאפי הפילו במדף התחתון ביותר של התנור.

מאפי פילו עם טופו ותרד2

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן