עוגיות חמאת בוטנים, בננה מייפל ללא גלוטן

שעון

10 דקות הכנה + 15 דקות אפיה

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

את העוגיות האלו כל אחד יכול להכין בקלי קלות, והן ממש טעימות, עשירות ברכיבים טבעיים בריאים וגם ללא גלוטן או סוכר.

המצרכים:

2 כוסות שיבולת שועל עבה

3 כפות קמח כוסמת או כל קמח אחר שרוצים
1 בננה מעוכה
1 כף חמאת בוטנים
1 כף שמן
1 כף מייפל טהור ללא סוכר
 
 

מכינים :

מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.

מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים (קמח, שיבולת שועל).

מוסיפים את הרטובים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה.

אוספים כפית גדושה מהתערובת ובעזרת כפית נוספת מעבירים לתבנית ויוצרים עוגיה שטוחה ודקה. (ככל שתהייה דקה כך תהייה פריכה)

אופים כ- 15 דקות, ומקבלים עוגיות רכות מעט. הן יתקשו לאחר האפיה.

מצננים  מחוץ לתנור ומעבירים לקופסא סגורה לאחר שהתקררו לחלוטין.

 

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן