פילאף עדשים מונבטות וערמונים

שעון

30 דקות הכנה

גלוטן

ללא גלוטן

רשימה 5 רכיבים

עד רכיבים

כמה דקות עבודה ויש לכם מנה יפייפיה ומשגעת, עשירה במגנזיום ונטולת גלוטן

המצרכים:

2-3 כפות שמן זית

1 בצל גדול קלוף וקצוץ

2 כוסות אורז בסמטי שטוף ומסונן

1 כוס נבטים שחורות מונבטות או מבושלות

1 חבילה ערמונים בוואקום פרוסים

3 כוסות מים רותחים

1 כפית בהרט/ראס אל חנות

1 כפית שטוחה מלח

לקישוט: 1 כוס שקדים פרוסים  (אופציה)

 

איך מכינים:

בסיר כבד מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את האורז, ערמונים והבהרט ומערבבים כך שהאורז יצופה כולו בשמן והבהרט יקלה מעט.

מוסיפים מלח ומים. מנמיכים את הלהבה ומכסים את הסיר במכסה.

מבשלים כ 20 דקות עד שהאורז מוכן.

מפזרים את העדשים המונבטות (או מבושלות) מעל האורז ומשאירים את המכסה סגור עוד כ 10 דקות.

מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את השקדים.

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן