פילאף עדשים מונבטות וערמונים

שעון

30 דקות הכנה

גלוטן

ללא גלוטן

5

עד רכיבים

כמה דקות עבודה ויש לכם מנה יפייפיה ומשגעת, עשירה במגנזיום ונטולת גלוטן

המצרכים:

2-3 כפות שמן זית

1 בצל גדול קלוף וקצוץ

2 כוסות אורז בסמטי שטוף ומסונן

1 כוס נבטים שחורות מונבטות או מבושלות

1 חבילה ערמונים בוואקום פרוסים

3 כוסות מים רותחים

1 כפית בהרט/ראס אל חנות

1 כפית שטוחה מלח

לקישוט: 1 כוס שקדים פרוסים  (אופציה)

 

איך מכינים:

בסיר כבד מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את האורז, ערמונים והבהרט ומערבבים כך שהאורז יצופה כולו בשמן והבהרט יקלה מעט.

מוסיפים מלח ומים. מנמיכים את הלהבה ומכסים את הסיר במכסה.

מבשלים כ 20 דקות עד שהאורז מוכן.

מפזרים את העדשים המונבטות (או מבושלות) מעל האורז ומשאירים את המכסה סגור עוד כ 10 דקות.

מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את השקדים.

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן