פסטה פטריות- טופומשי2

פסטה שמנת פטריות טבעוני

שעון

15 דקות הכנה

ילד

עם הילדים

אם התגעגעתם לפסטה פטריות טבעונית או כפי שנהוג לכנותה בארץ: אלפרדו טבעוני הנה גרסה נוספת עם מתכון קל טעים ובריא לפסטה ברוטב אלפרדו: הרוטב הזה הוא רך וקרמי ממש כמו רוטב שמנת אמיתי, עשיר בחלבון ודל בקלוריות.

וזכרו, חוק מס' 1 באיטליה: הרוטב מחכה לפסטה. ולכן אנחנו קודם מכינים את הרוטב ורק אחר כך את הפסטה.

המצרכים:

1 חבילת פסטה פטוציני (או כל סוג אחר)

1 חב' טופו משי (350 גר')

1 סלסלה פטריות טריות (אפשר מכל מיני סוגים)

1 בצל יבש

1/2 כפית מיץ לימון 

1 כוס חלב סויה או שיבולת שועל ללא סוכר

1/2 כפית קורנפלור

1 כפית מלח

1-2 שיני שום (אופציה)

קורט גרידת אגוז מוסקט (אופציה)

פלפל שחור (אופציה)

 

איך מכינים:

קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת גדולה או סיר רחב  עד לשקיפות.

פורסים את הפטריות ומוסיפים למחבת לטיגון קצר.

בנתיים מרסקים את הטופו במעבד מזון או בלנדר מוט עם לימון, שום, מלח ואגוז מוסקט, עד לקבלת רוטב חלק. 

מוסיפים קורנפלור וחלב צמחי ללא סוכר וממשיכים לטחון היטב עד שאין גושים.

מוסיפים את הרוטב למחבת עם הפטריות והבצל ומבשלים 3-4 דקות על אש קטנה.

 

כשהרוטב מוכן מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן.

מסננים את הפסטה ושומרים על חלק ממי הבישול, מעבירים את הפסטה לסיר עם הרוטב ומערבבים בעדינות.

מקשטים בפלפל שחור טרי.

*במידה והרוטב סמיך מידי, אפשר להוסיף מעט ממי בישול של הפסטה או חלב צמחי ללא סוכר.

 
פסטה פטריות- טופומשי

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן