פסטה בקרם סלק ורוד

שעון

30 דקות הכנה

ילד

עם הילדים

5

עד 5 רכיבים

חוק מס' 1 בפסטה: הרוטב מחכה לפסטה. ולכן אנחנו קודם מכינים את הרוטב ורק אז את הפסטה.
הרוטב הזה הוא רך, קרמי, עשיר בחלבון ודל בקלוריות, יש לו צבע עז ומדליק שאף אחד לא עומד בפניו.
נסו וספרו לי איך היה.

המצרכים:

1 חבילת פסטה

1 חב’ טופו משי (350 גר’)

1-2 סלק טרי (אפשר גם מבושל)

1/2-1 כפית מיץ לימון בהתאם לטעם

1 כפית מלח

קורט גרידת אגוז מוסקט (אופציה)

מעט חלב סויה ללא סוכר (במידת הצורך)

 

מבשלים את הסלק במים, כשרך מסירים מהאש, מצננים מעט, מקלפים, חותכים לרבעים ומכניסים לבלנדר או מעבד מזון.

מרסקים עד לקבלת רסק סלק חלק, מוסיפים את הטופו, לימון מלח ואגוז מוסקט, מרסקים יחד לרוטב חלק. 

במידה ומעבד המזון שלכם לא מצליח לרסק לרוטב חלק, מומלץ להיעזר בבלנדר מוט (שימו לב להשתמש בכלי עמוק שלא ישפריץ עליכם).

כשהרוטב מוכן מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן.

מסננים את הפסטה ושומרים על חלב ממי הבישול, מחזירים את הפסטה לסיר.

שופכים את הרוטב מעל הפסטה ומערבבים בעדינות.

אם הרוטב קר, אפשר לבשל יחד עוד כדקה.

במידה ורוצים רוטב דליל יותר, אפשר להוסיף מעט מי בישול או חלב צמחי ללא סוכר.

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); });
גלילה לראש העמוד