סלט קינואה אבוקדו תמרים

סלט קינואה-תמרים עם אבוקדו ושקדים

שעון

10 דקות הכנה + 12דקות בישול

ילד

עם הילדים

זהו סלט חגיגי במיוחד המשלב מתוק, מלוח וחמוץ ומתאים לכל ארוחה, שהכנתי במיוחד עבור ספר מתכוני התמרים של "התמרים של שרית"

המצרכים

1  כוס קינואה צבעונית

1.5 כוסות מים

5 תמרים מג'הול יבשים (אני השתמשתי בתמרים המעולים של "התמרים של שרית)

1 אבוקדו בשל

4 עגבניות מיובשות

1 כוס עגבניות שרי

חופן שקדים

צרור פטרוזיליה

שמן זית, לימון מלח פלפל – בהתאם לטעם

 

אופן ההכנה:

מבשלים קינואה במים כ 15 דקות עד שכל הנוזלים נספגו. 

מצננים ומפרידים בעזרת מזלג.

בנתיים חותכים את האבוקדו לקוביות ואת העגבניות לחצאים. 

קוצצים את התמרים, הפטרוזיליה והעגבניות המיובשות לפיסות קטנות. (אם העגבניות מאד יבשות אפשר לשפוך עליהן מעט מים רותחים)

מניחים בקערת הגשה את הקינואה.

מוסיפים את הירקות והעלים.

מוסיפים מיץ לימון טרי, שמן זית, מלח ופלפל בהתאם לטעם ומערבבים.

טועמים ומתקנים תיבול.

מקשטים בשקדים פרוסים ומגישים.

 

להזמנת תמרים סופר איכותיים בקרו באתר של התמרים של שרית

 

סלט קינואה אבוקדו תמרים2

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן