כרוב לבן אפוי

כרוב צלוי משגע בשמן זית ותבלינים

שעון

30 דק' אפיה

ילד

עם הילדים

גלוטן

ללא גלוטן

רשימה 5

עד 5 רכיבים

כמה דקות עבודה ויש לכם מנת ירק אפוי טעימה שאפשר לאכול חם על יד המנה העיקרית, כמנה ראשונה נפלאה או כנישנוש דל קלוריות שעומד בפני עצמו.

המצרכים:

1 ראש כרוב לבן או סגול

 

מכינים בקלות:

פורסים את הכרוב לפרוסות בינוניות.

מניחים על  נייר אפיה (יש להקפיד לא להצמיד אותם מידי.)

מברישים בשמן זית ומפזרים למעלה טימין/זעטר/זרעי כמון/פפריקה/בזיליקום.

אופים בחום של 200 מעלות עד שמשחים ומתרכך.

מוציאים מהתנור ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

כרוב סגול אפוי

מוזמנים לשתף באהבה

עדי כהן סימן טוב

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן