מנת חלבון טעימה ומלאה לארוחת בוקר או ערב נהדרת, הטופו מספק חלבון ומשביע מאד.
המצרכים:
1 חבילה (300 גר') טופו משי (באריזת קרטון – לא משנה איזה צבע)
1 חבילה (300 גר') טופו קשה
2 כפות קמח חומוס
½ כפית א.אפיה
½ כפית מלח
פחות מ 1/4 כפית כורכום
תוספות
5-6 פטריות פרוסות
1 בצל סגול פרוס דק
פטרוזיליה/בצל ירוק קצוצים
אופן ההכנה:
מטגנים קלות בצל ופיטריות ומעבירים לקערה.
מרסקים במעבד מזון (אפשר גם בלנדר מוט) טופו משי עם קמח החומוס, אבקת האפיה והתבלינים.
מעבירים לקערה.
מגררים במגררת עבה את הטופו הקשה ומוסיפים לקערה עם בלילת הטופו הרך. מערבבים בעדינות.
משמנים מחבת חמה ושופכים את הבלילה, מטגנים מס' דקות על להבה גבוהה, עד שפירורי הטופו מתייבשים ומשחימים מעט.
מוסיפים את הבצל והפטריות המטוגנים, מקשטים בעשבי תיבול ומגישים מיד.