עוגת בננות שקולד צ’יפס כוסמין רכה

שעון

10 דקות הכנה + 35 דקות אפיה

ילד

עם הילדים

זה מתכון נהדר לעוגה טבעונית טעימה, מהירת הכנה, רכה וכיפית ועשירה בטעם. הבננה והשוקולד המריר מוסיפים מגנזיום שהוא מינרל החשוב לפעילות התקינה של מערכות שונות בגוף כגון מערכת הלב וכלי הדם, מערכת החיסון, מערכת העצבים העצמות והשרירים.

המצרכים: 

(2 תבניות אינגליש קייק)

2 כוסות קמח כוסמין (אפשר גם קמחים אחרים)
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס סירופ אגבה או מייפל אמיתי או סילאן
1/2 כוס שמן
1 בננה מעוכה במזלג
1.5 כוס חלב צמחי (סויה, שיבולת שועל, אגוזים…)
1 כפית תמצית וניל
חצי כוס שוקולד צ’יפס
 
 
 

אופן ההכנה:

בקערה, מערבבים את הקמח ואבקת האפיה, מוסיפים אגבה/סילאן, שמן, בננה מרוסקת ומערבבים היטב, מוסיפים את החלב בהדרגה וטורפים במטרפה עד שאין גושים והתערובת חלקה ונוזלית.
משמנים 2 תבניות אינגליש קייק, מעבירים את התערובת ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
נועצים קיסם בעוגה ואם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה, אם הוא יוצא דביק יש לאפות עוד כ 5-7 דקות ולנסות שוב.

מצננים לחלוטין ואז אפשר לפזר מלמעלה אבקת סוכר, קקאו, קינמון וכו’.

 

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן