עוגיות שוקולד ציפס

עוגיות שוקולד צ'יפס כוסמין וקמח שקדים

שעון

10 דקות הכנה + 12דקות אפיה

ילד

עם הילדים

כן, אפשר להכין עוגיות קצת יותר בריאות!
הנה מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס פריכות וטעימות כמו באגדות שהכנתי בלי לוותר על הכיף, עם קמח כוסמין מלא(!) בשילוב קמח שקדים שמוסיף פריכות.
מוזמנים לנסות ולספר איך יצא.

המצרכים

300 גר חמאה טבעונית/נטורינה רכה

1 כוס סוכר חום

1/2 כפית מלח

1/2 כוס חלב צמחי (סויה/שיבולת שועל/שקדים)

1/2 2 כוסות קמח כוסמין מלא (300 גר)

1.5 כוסות שקדים טחונים דק(קמח שקדים)

2 כפיות שטוחות אבקת אפיה

1 כפית תמצית וניל

1 כפית סודה לשתיה

1.5 כוסות פצפוצי שוקולד

ממיסים את החמאה, מערבבים עם: סוכר, מלח, אבקת אפיה וסודה, מוסיפים חלב ומערבבים.

מוסיפים קמחים ומערבבים קלות.

מוסיפים פצפוצי שוקולד ומערבבים מעט.

מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים מהעיסה כדורים, מניחים אותם על נייר אפיה במרחקים גדולים ואופים בחום של 170 מעלות כ 13-15 דקות עד שמשחימות מעט.

 

שימו לב לא לאפות יותר מ 15-16 דקות, העוגיות יוצאות מהתנור רכות ומתקשות לאחר שמתקררות.

 

מוזמנים לשתף באהבה

שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קורס בישול דיגיטלי

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
עדי כהן סימן טוב

כמה מילים עלי

נעים מאד, אני עדי כהן סימן טוב יזמית, אשת שיווק, בלוגרית אוכל ומנחת סדנאות בישול בריא וטבעוני.

רישום לניוזלטר

קבלו את המתכונים והעדכונים שלי

סדנת בישול דיגיטלית

מגוון קורסים וסדנאות בישול דיגיטלים זמינים בבית הספר הדיגיטלי

קורסים וסדנאות נבחרים

פוסטים מאותה קטגוריה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן