כמה דקות עבודה ויש לכם סלט חרפרף-חמצמץ, מרענן ומקפיץ שיכול ללוות כל תבשיל או כריך. מוזמנים לנסות.
המצרכים
2 כוסות עגבניות שרי
צרור עלי כוסברה טריים
1 פלפל צ’ילי קטן
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח לפי הטעם
פורסים את העגבניות לחצאים ואת הצ’ילי לפרוסות דקות ומניחים בקערה.
קוצצים את הכוסברה (ללא גבעולים)
מוסיפים לקערה: שמן זית, כוסברה קצוצה, מלח ולימון לפי הטעם.
מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מגישים מיד.
